Cu ce se mai ocupă polițiștii din Beclean, atunci când nu fluidizează traficul: fluidizează zerul!

Folosirea autoturismelor „de la firmă” a devenit un obicei încetățenit în rândul slujbașilor, în special ai celor de la „stat”. Dacă tot suntem obișnuiți cu imaginea unor bugetari ce folosesc autoturismele instituțiilor în scopuri personale, fiind o practică acceptată tacit de conducători (ei fiind exemplul de bază al subalternilor), iată că și mașinile cu girofar au scopuri „casnice”.

Publicația online tajurn.ro a dat publicității o fotografie și o înregistrare video în care se observă o mașină de poliție folosită în scopuri personale de un angajat îmbrăcat în civil, deci în timpul liber. Acesta a fost surprins ziua în amiaza mare cu portbagajul deschis și cu două canistre, probabil umplute cu zer, chiar lângă gardul unei firme de lactate din orașul de pe Someș.

Sportivul polițist profită de mașina din dotare în timp ce alți colegi se plâng de lipsa logisticii și mai ales a combustibilului. Traficul din Beclean este unul dintre cele mai greoaie din județ, aproape indiferent de oră sau zi, în schimb rar se pot vedea polițiști în puncte cheie pentru fluidizarea acestuia.

Nici n-au cum, dacă sunt „prinși” în misiuni... lactate. Mai multe detalii găsiți în materialul publicat de jurnaliștii din Beclean.

Adauga comentariu