Cu alcool în sânge și tupeu în mușchi – pleonasm sau infracțiune? Teribilismul din nou la volan, cu ochii injectați

Nimic nu pare să-i oprească pe tinerii teribiliști din ziua de azi. Cu toate că se știa de faptul că poliția organizează filtre de sărbători în vederea depistării conducătorilor auto aflați sub influența băuturilor alcoolice, mai mulți tineri din județ au fost prinși cu grade multe la volan.

Noaptea de revelion și cea care a urmat au fost nefaste pentru bețivii cu chef de condus, dar mai ales pentru unele persoane implicate în incidente rutiere provocate de aceștia. Este și cazul unei fete de 16 ani din Dumitrița ce a fost accidentată de o progenitură de 22 de ani din aceeași localiate care și-a exersat abilitățile de a conducea beat, cu spatele. Minora a fost transportată la spital în vederea investigațiilor specifice. Și tânărul teribilist a fost dus la spital, cu mașina poliției de această dată, pentru prelevarea de probe în vederea stabilirii acloolemiei.

Un alt tânăr, cu aceleași preocupări bahice, în vârstă de doar 19 ani, a fost depistat în aceeași noapte cu alcool la bord, de această dată pe străzile Bistriței. O noapte mai târziu, alți doi tineri cu chef de distracție au fost prinși de polițiștii rutieri în trafic, băuți, ambii fiind din Tărpiu. Primul, în vârstă de 39 de ani, a fost depistat pe raza orașului Năsăud, în timp ce al doilea, de 21 de ani, în Mintiu, ultimul conducând și fără a poseda permis.

Pentru toți acești teribiliști iubitori de licori magice s-au deschis dosare penale pentru conducerea unui autohevicul în stare de ebrietate, respectiv pentru vătămare corporală, în cazul tânărului din Dumitrița și conducere fără drept pentru cel din Tărpiu.

Comentarii

Mihai Nica

04.01.2018 22:10

Eu sunt tatăl fetei accidente din Dumitrita sper sa se faca dreptate în cazul acesta.Fata mea suferă în spital la cluj si el bine mersi acasa.Nu e corect.Va multumesc

Tesa Eugen Calin

06.02.2018 19:50

Dupa ce ca sunt tineri si fara experienta se mai urca si bauti la volan. Activez in domeniul inchirilor auto si ma confrunt des cu situatii de genul acesta. Noi am impus o limita de varsta la inchirierea unei masini de 25 ani

Adauga comentariu