C.S. ILYO își menține poziția de lider național la taekwondo! Bistrițenii au cucerit 35 de medalii în două campionate naționale, desfășurate la Eforie Sud

După o perioadă destul de dificilă pentru sportivi, pandemia obligându-i să renunțe pentru un timp la antrenamente, elevii lui Marius Muti de la C.S. Ilyo Bistrița și-au dovedit talentul, dăruirea și capacitatea de revenire în primul eveniment desfășurat după ridicarea restricțiilor cauzate de epidemia cu noul coronavirus.

Este vorba de Stagiul Național Tehnic de Taekwondo WT desfășurat la Eforie Sud în perioada 26 iulie - 2 august, acolo unde în paralel au avut loc și două campionate naționale de profil: Campionatul Național de Poomsae și Campionatul Național de Speed Kick.

C.S. Ilyo Bistrița s-a prezentat pe litoral cu 28 de persoane, dintre care 16 sportivi au concurat la cele două Campionate Naționale. În total, la cele două competiții, au participat peste 250 de sportivi de la 16 cluburi din țară.

Medalie de aur și titlul de Campion Național la Poomsae în anul 2020 a revenit sportivilor:

Liana Ionela Musteață – individual seniori clasa A,

Selena Șolderea  – juniori individual clasa A,

Ana Luiza Bindea – cadeți feminin individual clasa A,

Ștefan Gabriel Agrișan – cadeți masculin individual clasa A și

Denis Ionuț Țermure – copii masculin individual clasa B.

La proba de perechi cei mai buni au fost Mihai Cristian Bura –  Selena Șolderea la juniori clasa A și Mario Raul Filip Mureșanu –  Ana Luiza Bindea la cadeți clasa A.

La triplu au obținut locul 1 Mario Raul Filip Mureșanu, Ștefan Gabriel Agrișan și Răzvan Daniel Cociuban – la triplu masculin tineret, precum și Ana Riti, Maria Riti și Ana Luiza Bindea – la triplu feminin tineret.

Locul I și titlul de Campion Național în proba de Speed Kick (viteză) a fost obținut deopotrivă de Răzvan Riti, Denis Ionuț Țermure, Monica Petruț și Vlad Ioan Țenghel.

Locul II la Campionatul Național de Poomsae și titlul de vicecampion național a fost adjudecat de Amir Dorin Halasu – cadeți masculin clasa B și Nora Buboly – juniori mici feminin clasa B. Locul II la Campionatul Național de Speed Kick și titlul de vicecampion național a fost câștigat de Maria Riti, Ștefan Gabriel Agrișan , Amir Dorin Halasu și Mario Raul Filip Mureșanu în timp de locul III la Campionatul Național de Poomsae a revenit sportivilor Ana Riti – juniori feminin individual clasa A, Mihai Cristian Bura – juniori masculin individual clasa A, Răzvan Daniel Cociuban – cadeți masculin individual clasa A, Monica Petruț – Juniori mici feminin clasa C iar la proba de triplu masculin juniori clasa A – echipa formată din sportivii Răzvan Riti, Mihai Cristian Bura și Michelle Valentino Popan. La proba de Speed Kick locul III a fost obținut de sportivii Mihai Bura și Ana Riti.

Titlul de cel mai bun sportiv la categoria Poomsae a fost obținut de Ana Luiza Bindea, în timp ce cel mai bun sportiv la proba de Speed Kick este Răzvan Riti.

Cu aceste rezultate, Clubul Sportiv ILYO a obținut locul I în clasamentul general la proba de Poomsae și locul II în clasamentul general la proba de Speed Kick.

La examenul de grad desfășurat în cadrul Stagiului Național Tehnic, patru dintre sportivii clubului Ilyo au acces la următorul nivel, promovând cu brio testele: Mihai Cristian Bura – centură neagră 2 Dan, Mario Raul Filip Mureșanu – centură neagră 1 Dan ,  Ana Luiza Bindea – centură roșie cu tresă neagră (1 Kup) și Răzvan Daniel Cociuban- centură roșie cu tresă neagră (1 Kup).

 

 

Adauga comentariu