Cristian Niculae, validat candidat al PSD la primăria Bistrița. Președintele Radu Moldovan se pregătește și el de-o a treia candidatură la șefia Consiliului Județean

Sala de spectacole a Palatului Culturii este gazda conferinței municipale de alegeri a PSD, la eventul politic participând peste 300 de social-democrați bistrițeni. Pe ordinea de zi a conferinței a figurat realegerea lui Cristian Niculae pe funcția de președinte al PSD Bistrița cât și un anunț oficial al candidaturii acestui la fotoliul de primar al municipiului Bistrița.

Nu au lipsit de la conferință niciunul din liderii marcanți ai PSD Bistrița-Năsăud: Radu Moldovan, președinte PSD BN, Nicolae Moldovan, președinte executiv, deputații Doina Pană și Daniel Suciu, senatorul Ioan Deneș, secretarul executiv Romeo Florian, șefa femeilor social-democrate, Camelia Tabără, noua șefa a femeilor din Bistrița, Marsineta Vaida.

Din partea celorlalte partide politice, în sală au fost prezenți Cristian Codărean, președintele Pro România Bistrița,  Marius Armean din partea ALDE, Emil Neia Lăcătuș, președintele Partidei Romilor și reprezentanții la vârf ai UDMR.

Așa cum era de așteptat, Radu Moldovan a vorbit în fața colegilor săi de partid cât se poate de abraziv la adresa liberalilor și a Guvernului Orban: ”Dacă nu era moțiunea de cenzură, în această seară, ne puteam trezi cu o OUG care să ne îngrădească dreptul la viață. Noroc cu Parlamentul”.

Moldovan a mai spus că, în ”noaptea ordonanțelor lungi”, Guvernul Orban a primit telefoane pentru a mai achita încă o serie de facturi ale unor ”prieteni” vestici, neexistând în ultimii 30 de ani un guvern mai anti-românesc.

De asemenea, Radu Moldovan, susținându-l pe Cristian Niculae, candidatul PSD la fotoliul de primar al Bistriței, i-a promis sprijinul în finanțarea proiectului pentru susținerea fotbalului bistrițean și a echipei Gloria Bistrița, pe modelul proiectului reușit al Consiliului Județean cu Gloria 2018, echipa de handbal fete care a ajuns cupele europene, EHF, în doar câțiva ani. În acest context, Cristian Niculae a garantat faptul că, după alegerile locale și instalarea sa ca primar al Bistriței va susține financiar echipa de fotbal Gloria Bistrița, echipă care acum joacă în Liga a III-a, seria a V-a.

 

Comentarii

vizitator

06.02.2020 23:02

Acest individ fără viziune pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe) ,succesorul la primarie , este iepurasul din caciula al lui Cretu : „Mi l-au dat – nu l-am cunoscut eu – pe Cristian Niculae)In plus, Niculae nu-i decât un oportunist care si-a arogat ideea gratuității transportului în comun pentru elevi, idee pusă pe tapetul CL de ecologiști încă din luna decembrie 2019, atunci când Niculae a respins propunerea si a sustinut majorarea tarifelor transportului public, pe care acesta l-a „menținut” la valorile existente până la acel moment.Un alt exemplu de oportunism al vice-lui Niculae s-a petrecut in legatura cu majorarea tarifelor Supercom. După ce omul, fără să reactioneze, a votat în plenul Consiliului Local HCL-ul pentru majorarea tarifelor Supercom, pentru ca apoi, acelasi Niculae- viceprimarul candidat la functia de primar, a ieșit public și a anunțat intenția sa de a subvenționa o parte a taxei în cauză.

Melinte dan

09.02.2020 10:13

Nasul mare sa traiasca.
Vise, vise.
Deci un judet si un oras cu institutii cu tot de FAMILIE.

Adauga comentariu