Crima de la Alunișul de Zagra: doi bărbați și o femeie au ucis un om după care l-au făcut bucățele! Au fost prinși după nici un an

O crimă desprinsă parcă din cărțile lui Stephen King a îngrozit comunitatea din mica localitate Alunișul din comuna Zagra, județul Bistrița-Năsăud: doi bărbați și o femeie, după o noapte de alcool, l-a omorât în bătaie pe un consătean.

După ce și-au revenit din beție, cei trei au purces la ascunderea cadavrului, dar nu oricum, ci secționând-ul. Se întâmpla în 2017, luna iulie. Soția victimei a alertat Poliția declarându-l dispărut. O lună mai târziu a fost găsit un craniu iar în urma expertizei genetice judiciare dispusă de polițiști, a rezultat faptul că acesta aparține persoanei dispărute. Ca urmare a investigațiilor efectuate, polițiștii bistrițeni au stabilit faptul că, bărbatul ar fi fost victima infracțiunii de omor, fiind declinată astfel competența Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud.

În perioada 16-23 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei ai Serviciului Criminalistic, Secţiei nr. 6 Poliţie Rurală Năsăud, Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sibiu şi Centrului Chinologic,, Dr. Aurel Greblea” Sibiu au desfăşurat cercetări, sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistriţa-Năsăud, în dosarul întocmit, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor.

La data de 18 mai a.c., polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului criminalist, l-au identificat pe un bărbat, de 33 ani, din Alunișul, bănuit de comiterea faptei. În urma extinderii cercetărilor, au fost identificate încă două persoane, respectiv un bărbat, de 33 de ani, din Alunișul și o femeie, de 31 de ani, din Runcu Salvei, ambele bănuite de comiterea faptei, dar care erau plecate la muncă în străinătate.

La data de 23 mai a.c., acestea au fost depistate și preluate sub escortă, pe raza județului Arad. Cele două persoane au fost reținute, pentru 24 ore, urmând a fi prezentate judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă. Din cercetările efectuate până în prezent, a rezultat faptul că, în cursul lunii iulie 2017, într-o locuință de pe raza localității Alunișul, cei doi bărbați, împreună cu femeia l-ar fi lovit cu pumnii și picioarele pe bărbatul de 40 ani, cu care ar fi consumat băuturi alcoolice. A doua zi, cei trei au constatat faptul că bărbatul de 40 ani a decedat, motiv pentru care au secționat cadavrul, după care l-au aruncat într-un pârâu.

Cercetările continuă sub supravegherea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud, sub aspectul comiterii infracțiunilor de omor și profanare de cadavre sau morminte” - se arată într-un comunicat al Poliției

Adauga comentariu