Crimă comisă cu sânge rece de un băiat de 16 ani din Coșbuc: a ucis și apoi a incinerat cadavrul!

Un bărbat de 61 de ani din Coșbuc a fost dat dispărut de către familie, acesta fiind căutat încă din seara zilei de miercuri, 1 august. Ultima dată a fost văzut intrând în incinta unei firme de procesare a lemnului, acolo unde era paznic, locație din care nu a mai ieșit.

Singurele informații despre faptul că Radu T. a intrat în incinta firmei sunt date de înregistrările camerelor de supraveghere, camere care nu au mai surprins și ieșirea acestuia din zonă, sau alte mișcări. Conform gazetadebistrita.ro, în apropierea firmei respective există o familie care locuiește într-un canton de pe lângă calea ferată și că un tânăr de 16 ani din familia respectivă ar fi bănuit de acte de o cruzime inimaginabilă.

Soția lui Radu T., susține sursa citată, l-ar fi sunat pe acesta la un momend dat, iar convorbirea a fost întreruptă de niște țipete și sunete dubioase. Din acel moment, soția celui dat dispărut a intrat în panică, alarmând cunoștințele.

La fața locului, respectiv în interiorul firmei ce are ca obiect de activitate prelucrarea lemnului, chiar lângă un tocător de lemne, au fost găsite bucăți de carne de proveniență incertă, fiind suspiciuni că ar fi umană.

Procurorii care au intrat pe firul anchetei ar fi ajuns la concluzia că bărbatul de 61 de ani ar fi fost atacat și ucis de tânărul de 16 ani din motive încă necunoscute, cadavrul fiind trecut prin tocător și apoi incinerat într-un cuptor al unei centrale din apropiere.

Conform publicației bistrițene, copilul și-ar fi recunoscut faptele, iar ulterior s-a efectuat și o reconstituire la fața locului.

Adauga comentariu