Crețu a aflat de ce e noroi pe străzile din Bistrița: nu!, nu vine de pe pârtia de schi...

Ne așteptăm la multe ,,ieșri în decor” ale edilului Bistriței, dar pe zi ce trece ne surprinde prin declarații care mai de care mai fantasmagorice. Nici azi nu s-a abținut.

Noroiu, clorura și panseluțele

Preocupat, grijă-mare, de curățenia orașului, Ovidiu Crețu consideră că străzile municipiului nu au decât o singură problemă, iar aceasta nu are legătură cu gropile din asfalt (acolo unde există asfalt), dar să-i dăm cuvântul: ,,Noi, pe străzile din Bistrița nu am folosit decât exclusiv sare s-au clorură. Totuși pe roțile mașinilor în oraș a fost adus noroiul. De aceea am prevăzut pentru acesată perioadă spălarea străzilor și repararea lor, spălarea și curățarea trotuarelor și curățenie la locurile de depozitare a deșeurilor, planatrea florilor în rondouri, întreținerea gazonului, care necesită niște lucrări speciale” .

Vrea curățenie! Căci nu degeaba vine Paștele ortodox

În același context al curățeniei orașului, Crețu are în vedere ca sfintele paști să ne prindă curați, toaletați și cu jeturile pregătite:

„Curățenia de primăvară o începem astăzi și ea se întinde pe parcursul a 30 de zile. Vrem ca de Paștele ortodox orașul să fie pregătit. Vom toaleta copacii, vom porni fântânile arteziene, dar, evident, suntem condiționați de temperatură. Se pare că în aprilie vom avea o prognoză proastă și nu am vrea ca apa să înghețe” a precizat Ovidiu Crețu.

Piesa de rezistență rămâne tot struțul

Și dacă tot se apropie sărbătorile pascale, Crețu a plusat: ,,Vom instala ouăle de Paște, merele și struții. Deci, situația e rezolvată! Dead line-ul impus de edil e 7 aprilie și a glăsuit, de la impozanta-i funcție, că totul urmărește ,,a intra în sărbătorile de Paște cu orașul primenit”. Și, apropos, în măiastra-i gândire, Crețu a proclamat faptrul că ,,pârtia nu a fost construită pentru a aduce profit".

Comentarii

Balan Marius- c...

07.03.2018 16:14

Cam falcos O. CRETU dupa trei mandate !Ar trebui sa slabeasca si sa urce pe jos pe PARTIE. Atentie la COLESTEROL domn Premar ! Pe probleme de SANATATE eu iti vreau tot binele, ce mama minunii !

dan

09.03.2018 12:20

Aparitiile edilului sunt comice....a devenit un Benny Hill al Bistritei!

Manila

10.03.2018 07:48

Revin cu paiul si barna, stimabililor... "S-au clorura" ?!?

Adauga comentariu