Condițiile în care producătorii tradiționali din Bistrița-Năsăud își expun și vând marfa, dar și inundațiile din județ, prezentate pe NCN la „Subiectele Zilei”

Noul format al emisiunii „Subiectele Zilei”, moderată de jurnalistul Liviu Alexa pe postul național de televiziune NCN, include începând de ieri, 20 mai, transmisiuni live din locațiile unde rețeaua Presa Bună are redacții, subiectele fiind diverse și prezentate într-un format inedit.

Liviu Alexa și Victor Lungu, redactorul șef al Ziarului de Cluj, dezbat în fiecare seară, începând cu ora 19:00, cele mai importante subiecte ale zilei din toată țara, într-un format lejer, amical, deschis și fără fițe.

Noutatea vine din faptul că o parte din subiectele dezbătute sunt relatate de la fața locului, adică din localitățile de unde s-au născut, în direct, prin intermediul jurnaliștilor din teritoriu. Astfel, Bistrița a fost deja prezentă în dezbateri cu două subiecte.

Primul a fost legat de condițiile improprii ale producătorilor tradiționali din Bistrița-Năsăud, aceștia fiind tratați ca niște „piețari ordinari” și nu ca niște promotori ai valorilor și produselor locale, acele produse cu care, de altfel, administratorii și politicienii județului se laudă prin târguri și expoziții internaționale, sau se fotografiază în conjuncturi electorale.

Al doilea subiect prezentat de la Bistrița în emisiunea de azi, 21 mai, a fost legat de inundațiile care au răvășit județul, Bistrița-Năsăud fiind încă sub incidența unui cod roșu, avertizarea hidrologică fiind legată de bazinul râului Șieu.

Duminică, 26 mai, NCN va avea un program special dedicat alegerilor europarlamentare, cu transmisiuni live din cele 15 locații ale rețelei Presa Bună. La sfârșitul zilei, Liviu Alexa și Victor Lungu vor trage concluzii, vor prezenta cifre, se vor înfrupta din informațiile primite, dar și din... De fapt, veți vedea atunci!

NCN se regăsește în grila de programe a UPC, NextGen, Telecom și RCS-RDS, poate fi urmărit pe live-streamig-ul prezent pe site-ul nostru, dar și pe Facebook sau YouTube.

 

Adauga comentariu