Coliziune „spectaculoasă” între o autoutilitară și un BMW pe strada A. Mureșanu: un bărbat de 69 de ani a ajuns la UPU! Cauza accidentului – neacordare de prioritate (FOTO-VIDEO)

Accidentul a avut loc în dimineața zilei de 15 martie în intersecția dintre străzile A. Mureșanu – Tihuței și P. Ispirescu și s-a soldat cu avarii la cele două autovehicule, dar și cu o persoană care necesită îngrijiri medicale suplimentare.

O autoutilitară condusă de un șofer de 69 de ani, care a ieșit de pe o stradă secundară, Aleea Tihuței, a intrat în intersecție fără să se asigure și a fost efectiv proiectată pe trotuarul diametral opus sensului din care mașina venea.  Șoferul dubiței a fost rănit și a fost transportat la Unitatea de Primire a Urgențelor pentru investigații suplimentare.

Circulând cu prioritate, dar cel mai probabil cu viteză, conform martorilor de la fața locului, un BMW condus de un tânăr fără experiență, în vârstă de nici 19 ani, nu a mai putut evita contactul. Tânărul nu a suferit leziuni și a refuzat transportul la spital. În BMW se mai afla un tânăr de 18 ani care a refuzat și el investigațiile medicale suplimentare.

Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative în ambele cazuri.

Polițiștii continuă cercetările.

Adauga comentariu