COLDĂU: Scandal aplanat de polițiști cu ajutorul jandarmilor, în parcarea de la Regal

Liniștea dimineții de joi, 7 februarie, a fost spulberată la Coldău de un scandal ce a degenerat într-o bătaie, chiar în parcarea restaurantului Regal, local preferat de mulți soferi aflați în trafic pe DN 17.

Poliția a fost sesizată în jurul orei 10, iar în sprijinul polițiștilor au fost chemați și jandarmii din dispozitivul Beclean.

„Poliția a fost sesizată despre faptul că în parcarea unui local din Coldău are loc un scandal între mai multe persoane. Polițiștii, cu sprijinul unuiu echipaj de jandarmi, au aplanat conflictul izbucnit pe fondul unor neînțelegeri, iar toate persoanele implicate au fost sancționate confrom Legii 61/1991 care se referă la sancționarea faptelor de încălcare a unor norme de conviețuire socială, a ordinii și liniștii publice” – a declarat pentru stiridebistrita.ro Diana Pintea – purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean Bistrița-Năsăud.

Nu s-au întregistrat evenimente de natură penală și nici daune materiale aduse complexului respectiv, în speță restaurantului Regal. Conform surselor stiridebistrita.ro, cei implicați în scandal ar fi avut o răfuială mai veche și ar fi din localitatea Reteag.

Adauga comentariu