COCALARUL ZILEI: cine este acest personaj care își urcă mașina pe trotuar în dreptul trecerii de pietoni pentru a ajunge la bancomat?! (VIDEO... explicit)

Ne enervăm zilnic pe acei care își parcheaza de multe ori ostentativ mașinile pe trotuare, fără ca aceștia să fie văzuți de Poliția Locală vreodată. Dar cum e atunci când nesimțirea atinge pragul maxim chiar în centrul orașului, în Zona Zero a Bistriței, iar personajul principal este nimeni altul decât primarul urbei?!

Zona în care a fost filmat edilul de către un cetățean „pe fază” este ultra-cunoscută. Este vorba de imediata vecinătate a Primăriei municipiului Bistrița, clădire aflată la capătul din stânga a deja celebrei zebre 3D, trecere de pietoni care mai că nu începe din ușa instituției.

Primul gospodar al orașului are loc de parcare rezervat în fața ușii respective, mașina pe care acesta o conduce, mașină a primăriei, fiind deja celebră după aventurile din Austria ale edilului. La celalălat capăt al trecerii de pietoni se află un bancomat. Ovidiu Crețu, om educat, cu preteții de high-class, promotor al mersului pe jos (sîc!), fiind nevoit să scoată niscaiva cash de la bancomatul cu pricina, nu se deplasează așa cum ar fi fost normal, din Primărie pe trecerea de pietoni, pe jos, ci cu automobilul din dotare!

Acesta este exemplul omului din fruntea urbei, un exemplu de pur cocalarism și tupeu urban! Așadar, Ovidiu este primar. Lui nu i se rupe obrazul. Nu fii ca Ovidiu!

 

 

Comentarii

Dan

02.02.2019 18:04

De ce? pentru ca pot!Serban, Codrin, Livache...... exponenti ai unui partid descendent al PCR-ului unde totul este permis! Am prieteni foarte multi psd-isti si nu inteleg cum sunt de acord sa fie reprezentati de astfel de specimene!

Balan Marius- c...

03.02.2019 14:21

Ciudosilor, ce va mirati ? Asta nici Titi Aur instructorul nu stie sa o faca. Este parcarea marca pesedeu cu botu inainte juma pe zebra si juma pe trotuar. Voi aveti sange-n pix, pardon in penis sa il intreceti pe primar ? Ciocu mic ca e la putere si daca mai maraiti ramaneti fara hautorizatie de la hurbanism.

Adauga comentariu