Ciupercă liberală ieșită după „ploaia” lui Cristian Niculae: un consilier local liberal taxează incompetența municipalității DATORATĂ conducerii PSD

Este de-a dreptul interesant cum un consilier local bistrițean, cu vechi state de plată în acest for, se gândește să iasă la atac ziua în amiaza mare, după ploaie! Este vorba de Mihai Sărmășan, reinstalat consilier local după demisia „de onoare” a actualului secretar general al ProRomânia BN – Filip Moisil.

Mihai Sărmașan a mai avut această onoare și în trecut, cea de consilier local, timp în care nu a reușit să iasă în evidență cu absolut nimic. Mihai este un soldat disciplinat al PNL, misiune rămasă în sânge și comportament din pseudo-decedatul PD-L. Bun lipitor de afișe, fost șef al organizației de tineret, muncitor și implicat.

Sărmășan, bugetar și colaborator al unui ziar de partid, a prins gustul comunicatelor de presă condimentate cu civism și atacuri la adresa administrației locale conduse de PSD, ceea ce nu e rău. Până la urmă e în opoziție și atât se poate face.

Ultimul comunicat emis de Sărmășan este legat de anunțul viceprimarului Cristian Niculae referitor la identificarea sursei de finanțare pentru reabilitarea corpului a al Colegiului Național „Liviu Rebreanu”, în care ne spune că această clădire „arată prost DATORITĂ incompetenței administrației conduse de PSD”.

Citește și Cum i-a furat Cristian Niculae caimacul lui Dani Suciu: Colegiul Național „Liviu Rebreanu” intră în reabilitare prin Compania Națioanlă de Investiții. Cristian Niculae dixit!

„De 11 ani Primăria Municipiului Bistrița este condusă de #PSD și Ovidiu Crețu, iar în tot acest timp nu s-au găsit soluții pentru reabilitarea clădirii corpului A al Colegiului Național "Liviu Rebreanu".Investiția putea fi făcută în toată această perioadă cu bani de la bugetul local, dar aceasta nu a fost considerată niciodată o urgență a celor care au deținut conducerea Primăriei Bistrița și au avut majoritatea în Consiliul Local” – se arată în comunicatul cu pricina.

Noi suntem curioși să aflăm câte proiecte a depus consilierul Mihai Sărmășan în fostul mandat de consilier pe această temă sau pe altele care au putut CAUZA prosperitate pentru oraș, sau măcat câte interpelări a făcut pe acest subiect, dar și ce răspunsuri a primit din partea celor incriminați.

De asemenea, suntem curioși și de votul consilierului local Mihai Sărmășan din ședința de azi, 21 mai, ședință de îndată a CL în care se supune spre aprobare predarea amplasamentului CNLR către Compania Națională de Investiții în vederea începerii lucrărilor de reabilitare, căci, nu-i așa?!, „Elevii și dascălii care își desfăsoară activitatea la Colegiul Național "Liviu Rebreanu", au meritat tot timpul și merită și pe viitor, să aibă condiții optime în desfășurarea unui act educațional modern (citat din același comunicat al consilierului liberal).

Adauga comentariu