Circul „sîngeorzan” continuă: Ogâgău se justifică, Suciu dă o contra-replică! Ăștia doi se urmăresc pe facebook mai ceva ca Tom și Jerry

După o perioadă de acalmie, chiar după intersectarea celor două personaje în primăria Sîngeorz-Băi pe când împărțeau flori, răstimp în care pacea a domnit pe conturile lor de facebook, scandalul a reînceput. Suciu îl acuză pe Ogâgău că-și ia mașini scumpe de la frații penticostali, din bugetul local, fiind alte priorități în administrarea stațiunii, Ogâgău îi dă replică furibundă deputatului, acuzându-l la rându-i de alte cele.

După publicarea filmulețului cu Ionică - șoferul cu probleme la cervicală, în care Ogâgău face o glumiță la adresa Dusterului, considerând un Audi second mult mai potrivit decât un SUV românesc nou, o echipă de „intervenție” a liberalilor s-a deplasat ață la Sîngeorz (informație neverificată) pentru a remedia problema „de imagine” cauzată de acest mic incident.

La scurt timp după „întrevedere” Traian Ogâgău revine în „live” și explică extrem de nervos, într-un interviu, faptul că mașina respectivă va fi folosită pentru deplasările lungi, la București, pe care le are de făcut pentru a rezolva problemele locuitorilor orașului de pe Someș, deoarece acolo, la București, sunt dosarele de finanțare ale unor proiecte în valoare de peste 20 de milioane de euro.

În explicațiile date (conform surselor noastre această declarație a fost impusă de delegația liberală prezentă la fața locului) Ogâgău s-a repezit asupra lui Suciu, verbal bineînțeles, catalogându-l pe acesta ca fiind politruc, impostor, dezbinator și manipulator:

ADEVĂRUL despre mașina second-hand a Primăriei Sîngeorz-Băi! Dacia Duster de 20.000 euro sau Audi Q 25.000 euro TVA inclus!? Astfel de manipulări expirate din partea impostorului D. S. care a reușit SINGURUL proiect în două mandate de parlamentar, acela de reintroducerea a trenului Ilva - Rodna. Acest proiect a adus un prejudiciu bugetului de stat de 20.000.000 lei vechi, ATÂT a făcut acest politruc pentru Valea Someșului și Sîngeorz-Băi, în rest doar dezbinare și vrajbă între oameni! În viața lui nu a fost în stare să facă absolut NIMIC decât să se plimbe pe 50.000 lunar și să manipuleze cetățenii crezând că singeorzenii sunt ușor de manipulat, or fi, nu vor fi.... vom vedea! NOI, administrația locală, în cei doi ani, am reușit să implementam proiecte de 20.000.000 euro!” – a postat Ogâgău pe pagina de „like”, mesaj însoțit de înregistrarea video.

După reverul lui Ogâgău a urmat și contra lui Suciu, acesta fiind, de fapt, la serviciu:

Primarului ce cântă-n strană, lăcrimând... Nu este nici măcar un drept la replică, pentru că la nesimțire nu poți să răspunzi cu aceeași monedă. Nici nu mă mai refer la epopeea mașinii Domnului Primar, nici la minciunile repetate obsesiv...doar remarc ceea ce știe toată lumea. Că Domnul Primar nu are nimic sfânt. Doar impostură mai scumpă decât noua mașină a Domniei Sale. Când ești bărbat te lupți cu adversarul, lăsându-i moșii și strămoșii în pace, că ei nu pot să mai spună nimic. Moaștele pomenite în batjocură de Domnul Primar sunt mormintele bunicilor mei, Ioan și Ioana Jarda, vinovate fără vină într-un delir fără noimă a Întâiului Gospodar al orașului. Pentru asta, Domnule Primar, poți să cânți cât vrei în strană, la câțiva metri de mormintele bunicilor mei, poți să predici cât îi vrea fraților penticostali, că rezultatul e acelasi. Zero! Să fii sănătos! Ps-am folosit intenționat majuscule vorbind despre un primar și un domn, că poate le învață semnificația.” – a comentat deputatul bistrițean.

Deocamdată atât despre acest subiect, meciul a intrat în pauză. Unii se pregătesc de mers la București pentru a rezolva cele 20 de milioane pentru comunitate, ații, fiind deja acolo, se preocupă intens de bunăstarea acelorași bieți cetățeni. Între timp, în Sîngeorz-Băi turismul balnear este tot în comă profundă, străzile comunale nu au devenit încă urbane, în Parlament hoții strigă hoții...

(probabil) Va urma...

 

Adauga comentariu