Ciobănică – „stăpînul” electric al postărilor cu fâs, dar fără sens! Candidatul la Primărie „verifică lucruri necesare pentru suportul bannerelor”... Domnu` Dan, sunteți bine?

Goana pentru like-uri în perioada pre-electorală îi face pe unii să delireze online. Este și cazul candidatului semi-independent, Dan Dumitru Ciobănică, cică membru al Partidului Verzilor, care, probabil din cauza lipsei oxigenării constante (de la mască), are niște ieșiri publice cel puțin ciudate...

Fostul arbitru de fotbal, obișnuit probabil cu verificarea buturilor înainte de meciuri, a pornit prin burg să verifice, cică, „stăpînii” electrici din municipiu, acolo unde se vor amplasa viitoarele bannere electorale.

Textul candidatului este sublim, însă „mesajul” lipsește cu desăvârșire (bine, nici sens nu prea are):

„Datorită solicitarii certificatul de urbanism la primăria Bistrița pentru amplasare bannere pentru promovoarea campaniei 2020 pentru alegerile locale, astăzi am verificat împreună cu oamenii din Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice situația reală a stăpînilor electrici situați pe domeniul public al municipiului Bistrița.

Aceste lucruri verificate sunt necesare pentru suportul bannerelor la alegerilor locale”.

Ce a vrut nenea să ne transmită, totuși? Că narcisismul consumat peste limita superioară a unul stâlp electric poate cauza mari dureri de limbă? Dar, oare cui îi pasă de situația din teren a stâlpilor unde vor fi amplasate bannerele candidatului? Votantului? Cu singuranță, votantul este interesat de cu totul alte aspecte, cum ar fi bunăstarea orașului...

Înțelegem setea candidatului de imagine. Mai mult, înțelegem aplecarea acestuia către transparență maximă, însă anumite detalii trebuie să rămână în caseta tehnică a eventualei echipe de campanie, dacă aceasta există.

Zău așa, maestre... O să verificați și panourile de afișaj, să vedeți dacă grosimea tablei este conformă?! Dacă da, vă rugăm, nu mai postați, că o să vă votăm CTC-ist la Primărie.

Adauga comentariu