Chef Nina Rus se va „desfășura” în propria ogradă. Show culinar la Romuli, chiar la Păstrăvăria de unde s-a lansat bistrițeanca

Bistrițeanca Nina Rus a cucerit publicul românesc odată cu prezența ei în emisiunea „Chefi la cuțite” unde a făcut cea mai mare publicitate păstrăvului local. De-a lungul timpului scurs de la show-ul televizat, Nina a reușit să mai cucerească papile gustative și de pe alte meleaguri.

Acum a venit vremea ca localitatea unde cheful și-a deschis afacerea și și-a urmat pasiunea să beneficieze de un spectacol culinar. Experiența acumulată de Nina în tot acest răstimp, festivaluri gastronomice, consursuri culinare, schimburi de experiență sau alte manifestări specifice, se va concretiza într-un Show Culinar By Chef Nina Rus!

Locația evenimentului ce va avea loc în 22 iulie începând cu ora 12:00 este chiar Păstrăvăria Rin din centrul localității Romuli. Vedeta din farfurie va fi tot păstrăvul, acesta fiind acompaniat de hamsii, scoici și chiar celebra țuică cu mărgele de la Salva, căci Ioan Angelini este unul dintre invitații Ninei. Tot la capitolul invitați deseamă sunt trecuți și masterchef-ul Liviu Balint, chef Roxy Pârjol și înghețata ei moleculară, precum și creatoarea de costume populare Cornelia Bodescu, tot din Salva.

Adauga comentariu