Cetățean de onoare 4.0! Radu Moldovan își adjudecă încă o diplomă în acest an, de această dată într-o companie selectă, la Năsăud

Primarul orașului Năsăud, Mircea Romocea, a inițiat un proiect de Hotărâre în Consiliul Local Năsăud care a și fost votat în unanimitate, prin care Primăria orașului academicienilor conferă titlul de cetățean de onoare al localității pentru cinci personalități.

Este vorba de: Cardinalul Francesco Monterisi, Marchizul Fabrizio Mechi – Duce de Pontassieve, Baron de Salle și Nobil de Fiesole, sociologul clujean Vasile Sebastian Dâncu, protopopul Năsăudului – Ioan Dâmbu și președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, personalități care „au sprijinit Năsăudul ori și-au adus aportul pentru propășirea spirituală și economică a orașului academicienilor”.

Primii trei enumerați vor primi cetățenia de onoare a Năsăudului joi, 29 noiembrie, cu ocazia vizitei ocazionate de recepția donației din partea Vaticanului a computerului tomograf pentru Spitalul Orășenesc ”Dr. George Trifon”, în timp ce protopopul Ioan Dâmbu și președintele CJ, Emil Radu Moldovan, vor fi onorați de Năsăud pe 1 decembrie, de Ziua Națională a României.

Radu Moldovan se află la cea de-a patra distrincție de acest fel primită în acest an, primăriile Leșu, Lunca Ilvei și Târlișua fiind celelalte trei care i-au acordat președintelui CJ BN titluri de cetățean de onoare.

Adauga comentariu