Cel mai mare JAF FORESTIER din istoria județului a fost RECUNOSCUT OFICIAL de către Garda Forestieră Cluj! Știri de Bistrița a fost prima publicație care a sesizat furtul din pădurea Sîngeorzului

În urmă cu o săptămână, Știri de Bistrița publica un material în care erau aduse la cunoștința publică o serie de furturi dintr-o pădure proprietate a orașului Săngeorz-Băi: aproape 3.000 de metri cubi de lemn au dispărut în doi ani, fără ca NIMENI să nu vadă, să nu audă, sau să știe ceva!

Citește și... FURT LA DRUMUL MARE: peste 3.500 de metri cubi de lemn tăiat ILEGAL dintr-o pădure a orașului Sîngeorz-Băi, iar numărătoarea continuă! Cazul este UNIC în istoria recentă a județului!

În urma demersului jurnalistic făcut de publicația noastră, ulterior și de alte publicații locale, Garda Forestieră Cluj a emis un comunicat de presă prin care recunoaște jaful petrecut. Inspectorul Șef, Istrate Stețco, cel care a semnat acest comunicat, specifică faptul că în prezent continuă cercetarea la fața locului și că până la momentul 13 septembrie 2019 (articolul nostru fiind publicat la data de 11 septembrie) au fost descoperite un număr de 3.350 de cioate provenind din tăiere ilegală, ceea ce înseamnă un volum de 2.994,56 de metri cub de material lemnos, prejudiciul fiind de 1.070.315 lei.

Vă prezentăm integral comunicatul postat de Garda Forestieră Cluj:

 

 

Adauga comentariu