CEL MAI MARE CLAN INTERLOP DIN ROMÂNIA

Moartea lui Emi Pian, liderul clanului Duduianu, a readus în atenție interlopii. Băieții ăștia sunt adevăratul stat paralel. Ei conduc România aia care nu se vede din birourile frumoase ale instituțiilor statului. Ei subjugă orașe întregi, ei fac legea într-un stat fărădelege, ei taie și spânzură, ei se erijează în autorități, de multe ori cu complicitatea autorităților. Ei sunt șefii neoficiali ai țării. Toate astea, sub înaltul patronaj al celui mai mare clan interlop din România.

Moartea unui interlop scoate, din nou, puroiul la suprafață. Moartea unui interlop este dată la televizor și face super audiență.

Sute de mii de vizualizări pe rețelele de socializare la clipurile de la priveghiul lui Emi Pian ne arată o Românie care își jelește infractorii. Pentru că, în țara asta, infractorii nu sunt arestați, ci venerați și chiar votați. Și așa jung în cel mai mare clan interlop din România.

Mulți români se uită aspirațional la interlopi. Din sărăcia lor, unii românii se uită la un interlop care face chefuri extravagante cu maneliști și văd în el un model. Din lipsa lor de educație, unii românii se uită la un interlop căruia îi curge scuipat din gură și văd în el un Mircea Eliade. Din prostia lor, unii români se uită la un interlop ca la Dumnezeu.

Pentru mulți români, cuvântul interlop nici nu are un sens negativ. E un băiat care face afaceri și pune clipuri faine cu mașini și gagici pe internet.

Sute de mii de români s-au uitat cum cântă Florin Salam la căpătâiul lui Emi Pian. Sunt convins că mulți dintre ei au și vărsat o lacrimă. S-a mai dus o valoare a acestei țări.

Digi24 face o trecere în revistă a clanurilor interlope din București. Clanul Rinu, clanul Spoitorilor, clanul Sportivilor, clanul Caranilor, clanul Duduianu, clanul Cămătarilor, clanul Ursari, clanul Chira. Grupări de crimă organizată care conduc, neoficial, capitala acestei țări.

Infractori despre care ne amintim când îl mai leagă pe câte unul, de formă, când mai fac un live pe facebook, când mai moare câte unul sau când apar în poze de la chefuri cu polițiști. Faptul că se poate face o hartă a clanurilor interlope din București este definiția unui stat eșuat. De ce sunt oamenii ăștia în libertate, dacă se știe despre ei?

Și așa ajungem la cel mai mare clan interlop din România. Datorită acestui clan, celelalte clanuri au reușit să prospere. E clanul care a confiscat statul de la români și l-a dăruit infractorilor. E clanul care a îngropat tot ce se putea îngropa în țara asta, de la siguranță la sănătate.

Clanul Politicienilor își desfășoară activitatea pe întreg teritoriul țării și este una dintre cele mai vechi grupări de minciună organizată, cu o vechime de 30 de ani.

Este un clan atipic, pentru că nu are un lider de facto. Conducătorul neoficial al clanului Politicienilor este Sfântul Interes Propriu. Temuta grupare interlopă acționează fără scrupule, cu un cinism ieșit din comun și cu o lipsă de compasiune ce l-ar face invidios pe orice șef mafiot italian.

De-a lungul timpului, gruparea s-a specializat pe mai multe activități infracționale:

cer taxă de protecție celor care i-au votat: „Dacă vrei să supraviețuiești în România, marcă banu', să avem ce fura!”

- jocuri de noroc, joacă alba-neagra cu viețile românilor

- trafic de carne moartă, deoarece corupția ucide

- trafic de droguri, cum ar fi abureala prin care îi țin amorțiți pe români

- spălare de conștiințe, pentru că trebuie să doarmă cumva noaptea

- furt calificat, pentru că s-au calificat la locul de muncă

- crimă, au ucis speranța.

Adauga comentariu