Cel mai cool graffiti din Bistrița se află într-o sală de dans! S-a lăsat cu show la Reborn, pe timpul workshopului (FOTO)

Reborn Dance Studio a organizat pentru prima dată la Bistrița un Graffiti Workshop, împreună cu Paul Marina aka Marinaru`, un artist extrem de talentat, din Cluj-Napoca.

Totul s-a petrecut odată cu renovarea sălii de dans a clubului Reborn Dance Studio. Astfel, s-a dorit o personalizare a acesteia, o scoatere din tipare, fapt pentru care a fost chemat unul dintre cei mai renumiți artisti de Graffiti din Cluj, pentru a face un desen care să reprezinte cultura Hip Hop în școala de dans Reborn.

Cu această ocazie, weekend trecut, Reborn a organizat primul workshop în domeniul graffiti-ului din oraș, la care au participat 35 de copii din Bistrița.

Un om calculat, dacă facem referire la munca lui, Marinaru le-a oferit copiilor câteva informații despre ce înseamnă această artă. Le-a făcut un alfabet de graffiti, iar fiecare copil trebuia să își scrie numele în stilul arătat de el. La final, copiii au primit din partea lui stickere, diplome de paticipare și schița cu desenul realizat de el. Porțile vor fi deschise săptămâna aceasta la Reborn Dance Studio și orice doritor este invitat să vadă personal opera de artă.

„Am dorit să dăm puțină culoare unor pereți, să ne înveselim locul unde ne antrenăm. Un graffiti a fost ideea noastră în acest sens, așa că nu am stat pe gânduri: ne-am apucat de renovat, iar la final l-am invitat pe Marinaru. Ne-am bucurat că am avut alături de noi atâta pasiune și dedicare și abia așteptăm proiectele viitoare!”, ne-a precizat Dora Pralea, conducătoarea clubului de dans.

Marinaru`, un super artist din cultura Hip Hop, originar din Cluj-Napoca, stăpânește arta graffiti-ului timp de 13 ani, iar de 4 ani profesionist. Reprezintă Concrete Rockers și Haos Crew. Este absolvent al profesionalei de Electronică și comunicații. Este foarte mândru de faptul că nu a absolvit nicio școală sau curs în domeniul artei. A fost autodidact de când se știe! A început prin a reproduce comic book-urile colegilor de clasă, până când s-a pus serios pe graffiti.

 

Adauga comentariu