Ceea ce Stiri de Bistrita spunea în decembrie 2018, azi a devenit informație oficială: Doina Pană – europarlamentabilă!

Conducerea Organizației Partidului Social Democrat Bistrița-Năsăud a remis azi, 23 februarie, un comunicat de presă prin care se aduce la cunoștință faptul că doamna Doina Pană este susținută de organizația județeană pentru a candida la alegerile europarlamentare din acest an.

Această informație a fost publicată în luna decembrie de stiridebistrita.ro sub formă de bârfă deoarece nimeni din staff-ul partidului nu a vrut atunci să confirme, infirme sau să comenteze acest fapt.

Din informațiile noastre Doina Pană și-ar fi exprimat și o condiție în acest sens, fiind vorba de plasarea pe un loc eligibil pe listele PSD, nu mai jos de poziția 10 sau 11.

Conform calculelor analiștilor politici, coroborate cu sondajele de opinie efectuate în ultima perioadă, în cazul alegerilor europarlamentare PSD ar putea miza pe votul a aproximativ 32% din alegători, ceea ce ar însemna 10-11 locuri în viitoarea structură a Parlamentului European. România are, după Brexit, 33 de locuri „rezervate”.

Doina Pană este recunoscută atât în interiorul PSD cât mai ales în afara partidului ca fiind „eterna candidată”, profesoara de tehnologie fiine prezentă apropape în toate acțiunile electorale de până acum, fie că a fost vorba de consiliul local, cel județean, alegeri parlamentare sau europarlamentare.

Comentarii

votant

23.02.2019 20:38

Ala-i ruj sau cacaua la buze. Cacaua de la partid, evident.

pensionar

24.02.2019 16:51

Asta-i tovarasa dusa cu pluta ? Gandesti  ca-i pe spate in poza asta .

Muresan Elena

09.03.2019 21:14

Da ,e tova "fa  Doino" cam dusa cu pluta! Acum o trimit cu pluta in cimitirul politicienilor  din Europa! Sa apuna acolo in liniste si sa aiba vreme sa-si stearga CACAUA de la gura!!!

Adauga comentariu