Cea mai buna idee de business pentru finalul anului 2017

Știți acele invitații de a porni o afacere cu costuri mici sau nule? De a face profit să mergi în vacanțe și să nu mai muncești nici o zi din viața ta? Încă mă amuză aceste afirmații, dar de data aceasta vorbim de total altceva. Nu vorbim de sistem MLM și alte avioane sau colaborări sub o altă firmă ce te obligă să cumperi pachete de înscriere și produse de la ei sau să înscrii rude, prieteni și colegi. 

Vorbim de actuala legislație ce se vrea a fi pusă în aplicare de către GUVERNUL TUDOSE. Săptămânile acestea românii au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva REVOLUȚIEI Fiscale. Adică acel transfer al plăților de contribuții salariale la Stat de la angajator la angajat. 

Cert este că din 1 ianuarie 2018 această dispoziție guvernamentală va intra în vigoare. 

Ei bine? Cum să faci din ceea ce consumă politicienii cu polonicul, bici? 

Simplu! 

Îți faci o firmă, din timp, cu capitalul minim de 200 de lei (în caz că nu știi, trebuie să faci aceste proceduri la Registrul Comerțului). Ce servicii să furnizezi ? Simplu: statul la coadă. 

În concret, tu și posibilii tăi angajați, să luați banii de la alți salariați din firme și să le plătiți cotribuțiile la Stat. Adică să stai la coadă pentru alții și să fii plătit bine-mersi. Nici nu trebuie să ai un plan tarifar exorbitant, pentru a fi ușor de contractat și totodată pentru simplu fapt că nu ai costuri de producție mari (combustibil, mancare, un calculator, o mașină și muuuuuuuultă răbdare). 

Voila!

Dacă îți pui problema că nu o să ai clienți, nu-ți bate capul. Și mâine dacă demisionezi din firma actuală poți începe prin a-i aborda pe foștii tăi colegi: ai timp să mergi să îți plătești ”dările la Stat”? Nu? Hai că ți le plătesc eu. 

Pam! Pam!

Adauga comentariu