Ce au în comun Doina Pană, Radu Moldovan și mașina vandalizată a unui jurnalist? Au fost „Subiectele Zilei” în emisiunea moderată de Liviu Alexa la NCN!

Așa cum ne-au obișnuit deja, jurnaliștii televiziunii naționale NCN dezbat subiecte importante aflate în prim-planul societății locale sau naționale: de la cele legate de nutriție sau medicină (Dr. NCN), agricultura văzută din unghiuri moderne (Agrofactor), informații istorice inedite (Deșteaptă-te, Române!), trecând prin originalitatea sarcasmului și a ironiei (La Naiba!, Alba-Neagra, Scurta lui Lungu) sau prin sita Catalogului Parlamentar, până la buletinele de știri sau inedita trecere in revistă a Subiectelor Zilei.

În ediția din 14 mai a emisiunii Subiectele Zilei, realizatorul Liviu Alexa, împreună cu redactorul șef al Ziar de Cluj, Victor Lungu, au avut pe masa de disecție subiecte legate atât de vandalizarea autoturismului moderatorului, precum și cele legate de controversele otrăvirii cu mercur a fostului ministru Doina Pană în care apare și numele liderului bistrițean al PSD – Radu Moldovan.

Emisiunea cu pricina poate fi urmărită printr-un simplu click pe materialul video de mai jos, iar restul emisiunilor se pot vedea direct pe NCN, televiziunea fiind prezentă pe toate rețelele de televiziune prin cablu, sau prin live-stream-ul regăsit în zona dreapta-sus a site-ului nostru.

Adauga comentariu