Căutat de către polițiști de aproape un an: bărbat suspect într-un caz de furt și operațiuni financiare frauduloase! În cunoașteți? (VIDEO)

În urmă cu aproape un an, mai exact în luna august 2018, un bărbat în timp ce se afla într-un mijloc de transport în comun, în municipiul Bistrița, i-a furat unei femei în vârstă de 82 de ani din localitatea Șanț, portofelul în care avea acte, suma de 100 de lei și un card bancar. În portofel se afla și PIN-ul cardului, fiind astfel retrasă suma de 1.000 de lei.

Din cercetările efectuate până în prezent a reieșit faptul că, bărbatul din imagini ar fi retras suma de bani de la un bancomat din Bistrița. Adresăm rugămintea ca, oricine poate oferi date care ar putea ajuta polițiștii la identificarea acestuia, să sesizeze Poliția la numărul de telefon: 0263 203012 sau prin 112.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale au în lucru un dosar penal cu autor necunoscut, înregistrat în luna august 2018, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat și efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos.

Adauga comentariu