Cautam inca un redactor pentru Stiri de Bistrita. Vii?

Cand s-a nascut Presa Buna, acum aproape doi ani, toti stiau la ce sa se astepte: zi de zi, la subiecte curajoase, datorita echipei excelente.

Vezi tu, cititorule si posibil coleg, pe noi nu ne intereseaza cine ce culoare politica are, ii ardem pe toti. Nu ne intereseaza cine ce culoare politica are, il laudam, daca e cazul. 

Stiri de Bistrita ESTE un ziar influent in oras. Toti il citesc, sa nu ne ascundem dupa degete. Caci este un ziar viu, plin de atitudine, un ziar care nu se teme de controverse.

Dupa cum ti-am spus, cautam inca un redactor pentru ziarul nostru.

Daca nu ai experienta, scrie-ne, DAR NUMAI DACA te pricepi bine de tot la stapanirea limbii romane, NUMAI DACA citesti zilnic presa si esti la curent cu ce se intampla in tara asta, NUMAI DACA esti dispus sa muncesti pentru o cariera in cea mai frumoasa meserie din lume. Altfel, lasa-ne, trimite-ti CV-ul la Kaufland.

Vrem SI jurnalisti cu background. Nu ne scrie daca ai pitici si prejudecati din barfe despre Alexa.

Alexa e cel care a creat acest brand si cu el ai doar o sansa: sa fii JURNALIST. Daca stapanesti meseria, vei avea de a face cu cel mai cool mediu redactional din viata ta: o redactie libera de orice fel de impuneri editoriale, intr-un grup media ce cuprinde 16 ziare locale din toata Romania, cu o echipa tanara si vesela, pasionata de jurnalism.

Daca esti lenes, slab profesional, nedispus sa iti depasesti limitele, nu veni. Alexa are un radar special pentru a detecta prostii.

 

Well, daca esti interesat, da-ne un email in care sa ne spui cine esti pe liviu at ziardecluj punct ro.

 

Apoi o sa ne cunoastem mai bine si vom vorbi despre tot: salariu, plan editorial si perspective.

 

Adauga comentariu