Cât a „produs” pârtia Cocoș la bugetul local al Bistriței în cele șase zile de funcționare non-stop

În acest week-end, bistrițenii care iubesc sporturile de iarnă au invadat mult mediatizata/ stigmatizata pârtie de pe Dealul Cocoș. Cei care au vrut să schieze până seara au plătit un abonament de 30 de lei, iar cei care au preferat schiatul la lumina nocturnei au contribuit cu 20 de lei la bugetul municipalității. Peste 67 de mii de lei au ajuns în bugetul de venituri și cheltuieli al municipiului Bistrița în perioada în care tovarășul Crețu a lipsit de la timona administrației publice locale.

,,Cele mai multe abonamente zilnice s-au înregistrat în acest sfârșit de săptămână. În speță, 841 au fost sâmbătă și 889 duminică. Ne bucurăm că bistrițenii chiar au luat cu asalt pârtia. Bine, ne ajută și temperaturile, dar, oricum e îmbucurător” a declarat pentru Știri de Bistrița Cristian Niculae, viceprimarul municipioului Bistrița.

Cert este că atunci când edliul cu patalamale în regulă sălășluiește pe alte meleaguri, părăsindu-și urbea natală, Cristian Niculae preia frâiele Bistriței și se comportă ca un veritabil „număr 1” în administrația locală. Drept dovadă, schiorii au beneficiat de nocturnă pe pârtia de pe Dealul Cocoș în perioada 27 februarie - 4 martie, chiar dacă Ovidiu Crețu a interzis nocturna în week-end.

În perioada amintită anterior s-au înregistrat 2.682 de abonamente zilnice, iar suma totală care a ajuns în visteria Primăriei Bistrița a fost de 67.130 de lei.

Adauga comentariu