Cadavrul sfâșiat de câini al unei tinere de 21 de ani a fost găsit de niște copii la Viișoara! Cauza decesului ar fi intoxicația cu anumite substanțe

Cadavrul unei tinere în vârstă de 21 de ani a fost găsit marți seara, în zona blocurilor sociale din Viișoara. Se pare că trupul era deja sfâșiat de animale și a fost găsit de un grup de copii.

Tânăra mai avea un băiat în vârstă de 5 ani și era însarcinată. Apropiații susțin că avea o viață grea și primea alimente și ajutoare din partea vecinilor. Fiind vorba de o persoană majoră fără un angajament familial, dispariția acesteia nu a fost semnalată. Din informațiile primite de la oamenii din zona cartierului respectiv, victima obișnuia să „dispară” câte un timp de la domiciliu, iar acestă dispariție nu a fost sesizată ca atare.

Cadavrul, care prezenta urme de sfâșiere animală, a fost găsit după ghenele de gunoi, într-o zonă cu verdeață, pe malul râului Bistrița. Lângă cadavru a fost găsită și o pungă, în care ar fi fost prenadez. Cea mai probabilă cauză a decesului ar fi intoxicarea cu alcool sau alte substanțe halucinogene.

Poliția a fost sesizată despre faptul că s-a găsit un cadavru, în Viișoara, în apropierea râului Bistrița. La fața locului s-a deplasat echipa operativă, care în cadrul verificărilor efectuate, a stabilit că este vorba despre o tânără de 21 de ani din Viișoara. În prezent, polițiștii continuă cercetările, în vederea stabilirii împrejurărilor care au dus la decesul tinerei, iar legiștii se vor pronunța după efectuarea necropsiei”, a declarat pentru stiridebistrita.ro, purtătorul de cuvânt al IPJ Bistrița-Năsăud, Crina Sîrb.

Problema consumatorilor de prenadez, așa-numiții aurolaci, este una socială gravă pe care autoritățile o tratează cu o foarte mare detașare, invocând lipsa unei legislații clare în acest domeniu. Pe lângă acestă problemă revine în discuție și situația câinilor vagabonzi care își duc veacul pe malurile râului Bistrița, în zonă fiind semnalate mai multe haite.

Adauga comentariu