Un parlamentar bistrițean și-a anunțat retragerea din prima linie a politicii naționale. Unde vor candida ceilalți parlamentari PSD?

Deputatul PSD de Bistrița-Năsăud, Doina Pană, fost ministru al Apelor și Pădurilor, a confirmat faptul că, nu va mai candida la nicio funcție politică, fiind vorba atât de alegerile locale cât și de cele parlamentare. Pană a vorbit despre acest lucru în contextul în care, în interiorul partidelor politice, încep ”mișcările” și negocierile pentru viitoarele liste parlamentare.

 

” În primul rând, vreau să îmi termin onorabil mandatul de parlamentar al județului Bistrița-Năsăud, după care, sigur în funcție de starea de sănătate voi lua o decizie, dar 90% vă pot spune că mă voi retrage din prima linie a politicii, adică nu voi mai participa din poziția de candidat nici la alegerile locale dar nici la cele parlamentare. Evident că voi rămâne în PSD și voi sprijini partidul, candidații cu toată experiența mea poitică și administrativă”, ne-a spus Pană.

 

 

Retragerea Doinei Pană de pe listele PSD pentru alegerile locale, dar și de pe cele parlamentare ar putea fi și un motiv în plus pentru o reformatare a acestor liste, atât la Consiliul Județean cât și la cel municipal. Dacă, pe lista Consiliului Județean , locul 1 va reveni actualului președinte Radu Moldovan, aici s-ar mai putea regăsi Mihaela Ivan, Bogdan Ivan dar alți cîțiva lideri din teritoriu, pe lista consiliului municipal, primul loc va reveni lui Cristian Niculae și, care, cu siguranța va contura o altfel de listă și, pe care, probabil că se va regăsi și actualul primar Crețu.

 

În ceea ce îi privește pe deputatul Daniel Suciu și senatorul Ioan Deneș, cu siguranță, cei doi, vor merge pe liste la alegerile locale, Daniel Suciu fiind deja anunțat drept candidatul PSD la fotoliul de primar al orașului Sg. Băi, așadar occupant al primului loc pe listă. Despre senatorul Ioan Deneș, acesta ar putea primi un loc de consilier județean sau un loc de consilier pe lista PSD pentru orașul Beclean al cărei prim loc revine actualului primar, Nicolae Moldovan.

 

 

Adauga comentariu