Un copil de 5 ani din Rodna a ajuns în Someș. El este acum în comă UPDATE: din păcate, copilul a decedat

UPDATE SJU Bistrița:

În ciuda eforturilor medicilor, copilul de 5 ani, adus în această seară de la Rodna în stare critică, înecat, cu hipotermie, politraumă și în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decesul la ora 22.40.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

 

Știrea inițială:

Echipajul de prim ajutor SMURD din cadrul Gărzii de Intervenție Sângeorz Băi, intervine în localitatea Rodna, pentru acordarea primului ajutor medical unui copil scos din apă, informează ISU BN. Se pare că, aflat pe bicicletă, copilul sa căzut în râul Someș în apropiere de casa unde locuiește. Copilul este inconștient, în aceste momente se aplică protocolul de resuscitare.  Înspre locație se îndreaptă și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Intervenția este în dinamică.

foto:Mesager 24

UPDATE IPJ BN

În această după-masă, a fost sesizat prin 112 faptul că, în Rodna, în apropierea unui pârău a fost găsit un copil, în stare de inconștiență. La fața locului, polițiștii au constatat că este vorba despre un băiețel în vârstă de 5 ani, care ar fi căzut cu bicicleta, în zona unui pod, în pârâul Izvor, de pe raza localității Rodna. A fost preluat de echipajele medicale ajunse la fața locului pentru a fi transportat la spital.

Adauga comentariu