Că ne-am adus aminte cum a devenit Boc al treilea cel mai popular politician din România: Îi dă 20.000 de euro pe lună, din banii noștri, lui Pieleanu de la Avangarde, să-și facă imagine

Am citit ieri cu atenție și fără nici un pic de îngrijorare sondajul lui Pieleanu prin care Emil Boc a devenit "cel mai de încredere liberal" dintre toţi liberalii existenţi pe piaţă, devenind chiar cel de-al treilea cel mai popular politician al României ”crizate”. Muuult înaintea lui Klaus Iohannis.

Clasamentul încrederii în politicieni e condus de Rafila (30%), Ciolacu (25%), Emil Boc (24%), Raed Arafat (23%), George Simion (20%). Dacian Cioloș e la 13%, imediat după președintele Klaus Iohannis.

Cum a ajuns Emil Boc pe locul trei al încrederii la nivel național? Din dat în gură? Că, dacă ne aducem aminte, o Românie întreagă nu l-a scos din ”sluga lui Băsescu” și nu l-a uitat că ”le-a tăiat pensia” și i-a ”văduvit de salarii”. Şi noi îl ştim pe Pieleanu, marele sondor de sondaje la comandă, dând cu oiştea-n gardul previziunilor de fiecare dată. Sau împachetând “comanda” în favoarea celui care dă banul. Altfel nu ne explicăm cum a ajuns Chelnerul lui Hayssam, Marcel Ciolacu, al doilea om de încredere al Patriei. Păi, a “marcat” banul.

Şi Emil Boc nu mai trebuie să facă nimic altceva decât să dea din gură. Plătește ”fomiștii” Capitalei cu banii clujenilor și numai vocea lui se aude despre ”cât e de fain la Cluj”. Un ciolănel de autorizare peste rând a unui hotelaș Escă-i de la Pro TV și Clujul este cel mai supercalifragilistic oraș din lume.

Mai pompează 20.000 de euro pe lună din banii prostoilor de clujeni în buzunarele lui Pieleanu de la Avangarde - cum să nu se ”simtă” dator ”sondorul” de sondaje (toate chixate în ultimii ani) și să nu-și vâre binefăcătorul în Top 3 MultIubițiPoliticieni?

CITEȘTE: Dezvaluire StrictSecret.ro: Boc ii da lui Pieleanu 20 000 de euro din bani publici ca sa cumpere indirect bunavointa sa ca trompeta pe Antena 3

Numai pe “local” dă doar niște pișcot și bani de sămânță amărăştenilor de presă, cât să-și mențină o imagine și la nivel de oraș. Care oraș este așa cum îl vedem cei care nu suntem chiori, sinecuriti de-ai lui Boc sau pur și simplu ticăloși: un fief al imobiliarilor al căror slugă prea-plecată este Boc. Cu blocuri peste blocuri, cu șantiere în același loc de peste un deceniu jumătate, cu nici un șantier terminat cap-coadă (undeva mai există o groapă, o bordură lipsă - ”mere și-așa”), cu cartierele lăsate în paragină, betonat, cu parcurile clasice defrișate, cu Someșul neamenajat - doar spoială. Spoială pentru prostiţi, sinecuriști, sau pur și simplu ticăloși. Numai ăștia pot să nu vadă sau să distorsioneze realitatea. De altfel părinții lor și o parte dintre ei chiar l-au votat 12 ani pe Funar, apoi au negat că au fost prostiţi, sinecurişti, sau pur şi simplu ticăloşi.

Realitatea este că pe banii noștri, Emil Boc a creat o fabrică de sinecuri din Primăria Cluj-Napoca. Că, pe banii noștri a vândut Clujul Urbanismului de Cumetrie.

Realitatea este că pe sănătatea noastră și-a permis să o țină toată vara numai în paranghelii, culminând cu feblețea sa pentru afacerea plodului de securist de Alba, Buta - UNTOLD. Festival făcut fix înainte de începerea școlii și la care nu s-a respectat nici una dintre regulile de protecție anunțate și trâmbițate - Boc fiind primul care să dea exemplul nepurtării măștii în perimetru. Cică festivalierii erau vaccinați - sunt deja pline procuraturile de rețele de vaccinare fictivă. Iar un vaccinat nu înseamnă că nu e cărăuș de virus, ci doar face forme mai ușoare ale bolii luând presiunea de pe ATI.

Drept dovadă Marceluş Nicu Bonţidean, şeful Poliției Locale Cluj-Napoca și alți 11 agenți, s-au infectat cu COVID-19. De la paranghelie.

CITEȘTE: Marceluş Nicu Bonţidean, şeful Poliției Locale Cluj-Napoca și alți 11 agenți, infectați cu COVID-19. SĂ-I MULŢUMEASCĂ LUI EMIL BOC!

S-a trecut ușor peste acest episod. Cum se trece prea ușor peste cum au evoluat îmbolnăvirile cu COVID-19 în Cluj imediat după festivalul de muzică pe stick UNTOLD.

  • Săptămâna 13 - 22 septembrie: 202 elevi infectați și 37 de cadre didactice;

  • Săptămâna 22 - 29 septembrie: 438 elevi infectați și 116 cadre didactice (a fost o creştere de 236 de persoane);

  • Săptămâna 29 septembrie - 6 octombrie : 514 elevi infectați și 181 cadre didactice;

  • Săptămâna 6 - 13 octombrie: 554 elevi infectați și 207 cadre didactice;

  • Săptămâna 13 - 20 octombrie: 560 elevi infectați și 201 cadre didactice.

După cea de-a doua săptămână de școală de după festivalul plodului de securist, unde era mai sigur să te duci decât într-un restaurant (Boc dixit), fix în perioada de incubație, numărul de cazuri în rândul elevilor s-a dublat (o crestere de 236 cazuri de elevi infectati), iar numărul de cazuri în rândul personalului didactic chiar s-a triplat (o creștere de 79 de cazuri de profesori infectați).

De când au anunțat englezii existența celui de al patrulea val de infectări, apoi francezii și spaniolii, Emil Boc a fost avertizat să nu se hărnicească cu Untoldul. Bașca i s-a făcut demonstrația (cu festivale similare din alte țări), că indiferent de măsurile luate, participanții se infectează. Dar a ținut-o pe a lui, o fi avut obligații față de Buta și tac-su. Într-o țară normală, Emil Boc ar trebui cercetat de către organele în drept cu privire la aspectele semnalate. Dar în țara asta eșuată, Emil Boc este pregătit să îi urmeze în funcție lui Klaus Iohannis.

Dar e bine că se dă, ca nen-su Ion Iliescu, sărac și cinstit. L-a învățat bine Școala de Partid pe când era utecist fruntaș pe ramură!

Adauga comentariu