Buldoexcavator furat de pe Valea Bârgăului a fost găsit în timp record tocmai în... Vrancea!

Operațiune polițienească desfășurată în timp record: un buldoexcavator a fost furat în cursul nopții din localitatea bistrițeană Mijlocenii Bârgăului, acesta fiind „depistat” în trafic de polițiștii din județul Vrancea, în localitatea Garoafa.

Noaptea dintre 22 și 23 iulie a fost una „păguboasă” pentru niște bârgăuani care au fost „ușurați” de un buldoexcavator în valoare de aproximativ 100 de mii de euro tocmai din propria ogradă. Utilajul a fost încărcat pe „silent” într-un tir și a fost făcut nevăzut în noapte.

Furtul a fost semnalat repede de păgubiți, astfel că polițiștii bistrițeni din cadrul Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au intrat în alertă. Răspunsul a venit destul de repede din partea colegilor de la IPJ Vrancea care au depistat în trafic un tir care avea o încărcătură... suspectă, fiind vorba chiar de buldoexcavatorul bârgăuanilor. Polițiștii vrânceni i-au depistat pe autori în localitatea Garoafa.

În continuare se desfășoară cercetări de către polițiști în vederea stabilirii împrejurărilor în care a avut loc „sustragerea” utilajului, precum și pentru identificarea și tragerea la răspundere a autorilor.

 

Adauga comentariu