Briciu Adrian rămâne procuror șef – urmărire penală, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistrița-Năsăud. Vezi ce alte mișcări s-au aprobat de către CSM în instituțiile din județ

Consiliul Superior al Magistraturii, Secția pentru Procurori, a hotărât în ședința din 16 iulie 2019 reînvestirea în funcţia de procuror şef Secţie urmărire penală la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bistriţa Năsăud a  domnului procuror BRICIU ADRIAN,  pe o perioadă de 3 ani, începând cu data de 17.07.2019.

Și în cazul Judecătoriei Bistrița au avut loc mișcări pe funcții ale magistraților. Astfel a fost hotărâtă  delegarea în funcţia de preşedinte al secţiei penale a Judecătoriei Bistriţa a domnului judecător CROITORIU CĂTĂLIN, începând cu data numirii în funcţia de preşedinte al Judecătoriei Bistriţa a doamnei judecător Stana Anca Cristina, până la ocuparea funcţiei prin numire, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Judecătorul POP ALIN LENUȚ va continua să conducă prin delegare Judecătoria Năsăud, acestuia fiindu-i prelungit mandatul începând cu data de 06.09.2019, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni.

Adauga comentariu