BOMBA! Pe cine pregateste in ULTRA SECRET Ioan Rus sa devina primar al Clujului!

Numai fraierii pot sa creada ca Ioan Rus s-a pensionat din postura de gambler politic si creator de jocuri de putere. Sun Tzi spunea odata: "Ioan Rus se retrage la cabana din viata politica numai daca vrea sa i se piarda urmele intr-o afacere sau daca copcialeste ceva".

Si acum Ioan Rus copcialeste un megaplan in supersecret, spun cu ingrijorare unii membri ai PSD Cluj care barfesc, tineti-va bine, ca Ioan Rus o pregateste pe insasi Corina Cretu, europarlamentar, de la 1 noiembrie 2014 Comisar pentru Politica Regională al Comisiei Europene, sa candideze la Primaria Clujului.

Trebuie sa recunoastem ca planul lui Ucu Rus nu e rau deloc:

- este tot mai probabil ca Emil Boc sa nu candideze in 2020 la Primaria Cluj-Napoca pentru un al 5-lea mandat

- PSD Cluj nu are oricum solutii, Nasra a pierdut vremea in ultimii 2 ani pe acest subiect, organizatia e in deriva si nu sunt sanse concrete ca PSD sa scoata din caciula vreun luceafar politic local

- Corina Cretu are un CV incredibil, este foarte bine vazuta la Bruxelles, are si legaturi constante cu Clujul, este respectata si in partid la toate nivelurile

- Toate ideile de profil politic incercate impotriva lui Boc au esuat. Profilul de femeie politician, cu CV de top, inca nu. Sa vedem insa ce vor crede clujenii, avand in vedere ca doamna Cretu este cam bucuresteanca. Sunt insa sperante, caci Norica Nicolai a fost aleasa oarecum europarlamentar tot pe "zona" Clujului/Transilvaniei, Mircea Diaconu a luat din postura de "sudist" multe voturi la Cluj, Monica Macovei, la fel.

- nu stim ce crede Dragnea despre asta, dar Corina Cretu la Cluj pare o solutie aglutinabila si pentru el 

- in ultima vreme, Corina Cretu da like-uri pe paginile unor clujeni, se baga in seama pe la comentarii, mai mult, si-a comandat pe reclama mascata si un reportajel funny la casa de productie a lui Mircea Bravo (e in co participare cu Daniel Buda, dar tot a costat vreo 2500 de euro)

- da mesaje subtile despre ce inseamna o femeie-primar. Ultima vizita la primarita din Roma a fost relatata pe pagina sa de Facebook, adica bate facebookul, ca sa priceapa alegatorii. 

 

 

 

 

 

 

 

 

Adauga comentariu