Blestemul focului continuă și la Bistrița: mansarda unei case de pe Libertății a fost cuprinsă de flăcări! Trafic îngreunat la intrarea în oraș (FOTO-VIDEO)

Seară cu flăcări pentru pompierii bistrițeni chemați să intervină la un incendiu pe strada Libertății, la o mansardă locuită, chiar în curtea vulcanizării din apropierea Emi Center.

Focul a cuprins acoperișul casei iar flăcările au fost zărite de la sute de metri. Pompierii au intervenit cu trei echipaje și o auotspecială de intervenție la înălțime. Acestora li s-au aulăturat și voluntarii de la SVSU.

Inclendiul a fost localizat și se manifesta pe o suprafață de aproximativ 100 de metri pătrați, fără să fie implicate și victime, conform declarațiilor ISU BN.

Martorii de la fața locului suțin faptul că sub acoperișul în flăcări este o mansardă cu un apartament recent construit. Aceștia spun că focul ar fi izbugnit de la sistemul de încălzire lăsat pornit, proprietarii fiind plecați de acasă.

Pe timpul intervenției deloc ușoare a pompierilior, zona fiind una retrasă, într-o curte cu un acces mai dificil, circulația a fost îngreunată pe principala arteră de intrare/ieșire din oraș.

Adauga comentariu