Bistrițenii și-au arătat un interes deosebit pentru dezbaterea bugetului Bistriței pe 2018! Bravos, tovarăși!

Buni mai suntem de gură și mult ne mai place să i-o tragem lui Crețu. Ba că a cheltuit din banii nostri prea mult pentru pârtie, ba că nu asfaltează străzi, ba că nu avem un sistem de iluminat public eficient. Toate acestea le revărsăm în spațiul virtual, pe facebook, cu înjurăturile de rigoare și atitudine războinică demnă de jocurile on-line.

Când vine vorba de o dezbatere publică pe marginea a ceea ce ne doare cel mai mult, bugetul local, interesul cetățenesc dispare subit. Mai mult decât atât se mai și anunță proteste stradale în care să-l huiduim pe Crețu și să-l injurăm că face ce vrea cu banii noștri. Dar la dezbatere e pauză.

Nu e cu nimic mai diferit ca atunci când îl spurcăm pe „nenorocit” înainte de vot, iar în momentul scrutinului avem o durere-n cur fantastică. La fel și cu ieșirile astea în stradă, „Crețu nu vrea să reprogrameze dezbaterea” cică, asta e ultima găselniță a „civicilor portestatari”. Probabil și la vot fac la fel, să se amâne data că avem tocănița pe foc și nu putem veni.

Sala de ședințe a Consiliului Local în momentul dezbaterii a prezentat cum nu se poate mai bine realul interes și aplecarea către dezbatere și dialog. Zero! Nimic! Aproape nimeni! Chiar dacă nu ar fi avut un rezultat extrem, prezența în sală a cetățenilor evidenția faptul că există interes, există implicare și aplecare către dialog.

Crețu a plecat râzând din sala de ședințe. Și are dreptate. Nu l-a contestat nimeni. În ședinta extraordinară din data de 14 februarie, când se va vota bugetul, victoria crețiană va fi una legitimă, are sufragiile necesare să treacă acest proiect, chiar în forma propusă de inițiator.

Dar nu ne lăsăm, ieșim în stradă și #rezistăm!

Comentarii

Balan Marius- i...

08.02.2018 20:16

Alo, alo redactia. Eu sunt ala gura casca. Cam singur din 80.000. No vedeti ? Acuma daca era legalizata prostitutia , eram mai castigat sa fac o vizita la BORDEL decat la CL si Primarie unde te asculta doar peretii.

Zghiduș

12.02.2018 11:14

 ... Prostituție made in "oamenii lebeniță" de la PER (Partidul Ecologist Român) - roșii pe interior și verzi pe exterior - (editat)

Adauga comentariu