Bistrițeanca Diana Morar a demisionat din funcția de secretar de stat la Ministerul Justiției

Deputatul liberal Diana Morar a demisionat astăzi din funcția de secretar de stat din Ministerul Justiției. Ea a fost aleasă deputat pe lista PNL Bistrița-Năsăud, alături de Robert Sighiatău și actualul senator Ovidiu Florian. Premierul a semnat eliberarea ei din această calitate, decizia fiind publicată deja în Monitorul Oficial.

Diana Morar a primit mandatul de secretar de stat în Guvernul Orban în timpul ministeriatului lui Cătălin Predoiu, ea ocupând această funcție din luna ianuarie a anului 2020. Diana Morar a fost coniderată de Predoiu drept unul din cei mai profesioniști secretari de stat care au trecut pe la acest important minister.  Ea a avut de ales între funcția de secretar de stat și cea de deputat, ultima fiind considerate mult mai sigură și mai optimă pentru actuală situație politică.

 

Comentarii

carcotas

07.01.2021 12:21

Maaa... nu ati zis bine . Stirea este ca doamna respectiva, a primit o functie mai mare, fiind mutata la Camera Deputatilor , ca initial, cand am citit strea, era sa ma apuce plansul... ca si-a " dat demisia "...

Adauga comentariu