Bistrițean decedat într-o parcare din Franța: cauza probabilă – infarctul!

O veste năprasnică a căzut asupra unei familii din Bistrița: Florin Ciunterei a fost găsit mort într-o parcare, decesul survenind, cel mai probabil în urma unui stop cardiac.

Florin Ciunterei de aproximativ 50 de ani a fost găsit de alți șoferi de tir într-o parcare, fără suflu. Bistrițeanul, fost cadru militar, era șofer pe tir și se îndrepta dinspre Spania către Germania. Familia și prietenii din țară nu mai primiseră nicio veste de la Florin de câteva zile și au intrat în panică, făcând un apel pe rețelele de socializare:

„Căutăm pe un prieten bun care de două zile nu răspunde la telefon. Familia e îngrijorată! Dacă vreun coleg vede mașina din fotografie în vreo parcare cu perdelele trase vă rog din suflet să încercați să vedeți ce se întâmplă și să ne anunțați !!  Pe șofer îl cheamă Florin CF Ciunterei ! Auto Volvo albastru BN 05 FDR. E plecat pe ruta Barcelona (SP) către 33649 Bielefeld (DE). Ultimul contact cu familia a fost de undeva din Franța!!!Vă rog să distribuiți mai departe postarea! Sperăm că Bunul Dumnezeu să ne ajute să aflăm cât mai repede vești de la el! Mulțumesc anticipat”­mesajul postat pe facebook de aporpiații bistrițeanului.

Din păcate, vestea cumplită a venit din partea unor colegi de breaslă ai șoferului. Aceștia l-au găsit pe Florin fără suflare într-o parcare. Cauza cea mai probabilă ar fi un infarct, dar poliția franceză continuă cercetările pentru a afla cu exactitate cauza decesului.

În Bistrița, Florin are un băiat cu același nume care este și el cadru militar.

Condoleanțe familiei!

Adauga comentariu