Bistrița-Năsăud sub zodia violenței: medic din Beclean înjunghiat de soție! Poveste cusută cu ață... chirurgicală, dar cu răni deja publice

Victime ale violenței domestice pot fi și bărbății! Un astfel de caz a avut loc zilele trecute în Beclean, acolo unde un medic din localitate ar fi fost lovit cu un cuțit de soție chiar în fața copiilor.

Conform Inspectoratului de Poliție Județean Bistrita-Năsăud,

 „la data de 27 Octombrie a.c., un bărbat, de 37 de ani, din Lunca Ilvei a sesizat faptul ca ar fi fost lovit cu un cuțit, de către soția sa, o femeie de 30 de ani, din Beclean. In urma examinării medico-legale s-a stabilit faptul ca bărbatul are nevoie pentru vindecare de 5-6 zile de îngrijiri medicale. In continuare, polițiștii din Beclean fac cercetări pentru lămurirea imprejurarilor in care a avut loc evenimentul, sub aspectul săvârșirii infractiunii de violenta in familie”.

Mai romanțat, este vorba de un medic de familie din Beclean aflat într-o dispută „domestică” cu a lui soție, chiar sub privirile a doi copii minori, de 2, respectiv 7 ani. Conform bistriteanul.ro, medicul este tatăl micuțului de doi ani, cel de șapte fiind dintr-o căsătorie anterioară a femeii.

Telenovela care putea să culmineze cu o tragedie a fost prezentată inițial pe un alt site de știri, din Beclean, care între timp a șters materialul postat, administratorul justificând gestul său astfel:

Medicul declarase pentru publicația beclenară, pe care nu o mai putem cita din lipsă de material, cum că „Soția mi-a aplicat mai multe de lovituri de cuțit la nivelului hemitoracelui drept, antebrațului stâng și degetelor 2 și 3 față”, iar soția ar fi susținut că bărbatul exagerează și că nu s-a întâmplat deloc așa, acesta „înflorind” povestea deoarece ea l-ar fi părăsit.

Deși cei doi nu mai doresc expunere publică, conform celor relatate de administratorul site-ului din Beclean, asta după ce și-au dat declarațiile reprezentanților presei, în mod asumat, ca doi adulți, fapta a rămas și a fost înregistrată la Poliție ca atare. Probabil va urma și o împăcare, la fel ca în cazurile în care femeile abuzate renunță la plângeri și se împacă cu atacatorul.

Adauga comentariu