Big Brother la Sîngeorz-Băi: Ogâgău va putea monitoriza în timp real când se balegă vreun cal prin stațiune!

Primarul orașului-stațiune Sîngeorz-Băi, excentricul Traian Ogâgău (mare fan Pomohaci), a anunțat căruțașii care tranzitează localitatea, sau chiar pe cei autohtoni, că administrația condusă de domnia sa și de încă câțiva consilieri (câți i-au mai rămas alături) va achiziționa și instala camere de supraveghere.

Acestea vor fi împânzite prin tot așa-zisul oraș, fiind vorba de 50 de astfel de device-uri, (aproape) toate racordate la un panou de supraveghere. Astfel, primarul sau un polițist local, prin rotație, vor monitoriza în timp real stațiunea sau ce a mai rămas din ea.

„Pentru că siguranța noastră, a tuturor, este importantă, reușim să implementăm și sistemul de supraveghere în tot orașul. În următorul interval de timp, urmează să fie montate un număr de aproximativ 50 de camere de supraveghere în tot orașul”, a anunțat primarul Traian Ogâgău.

Principalul obiectiv urmărit de edilul pasionat de tehnica sfârșitului de secol XX este acela de a crește siguranța cetățeanului, dar mai ales cel de a surprinde căruțașii care nu și-au montat dispozitivele de protecție a asfaltului ce urmează a fi turnat și vor permite ca balega cabalină să se împrăștie pe carosabil. Dispozitivele de supraveghere vor fi omologate, astfel că amenzile vor fi însoțite de imagini, foarte greu de combătut în instanță.

„În cadrul ședinței Consiliului Local am cerut aprobarea ridicării nivelului a șase treceri pentru pietoni pe strada Izvoarelor dat fiind accidentele grave și nerespectarea vitezei pe acest tronson. Pe aceste supraînălțari poți trece cu 50 km/oră dar nu mai mult, ceea ce e suficient”, a mai precizat Ogâgău.

Cunoscutul interpret de lălăială penală, Cristian Pomohaci, va putea totuși circula cu viteză, după bunul plac, căci aceste camere nu au și modulul radar instalat. Cu toate acestea, guristul este rugat să aibă grije mare, căci vot fi instalate supraînălțăti la trecerile de pietoni, peste care se poate trece cu 50 la oră fără probleme, dar la 100 s-ar putea să-și zgâlțâie ciocanul.

Așteptăm cu interes un set de camere de supraveghere instalate în păduri, în special în cele rămase în inventarul comunei. Pardon, orașului...

Adauga comentariu