BECLEAN - Trei adulți și doi copii, victimele unui accident la o trecere de cale ferată: un tir plin cu lemne a fost lovit de o locomotivă (FOTO)

Mai bine de 60 de persoane aflate într-un tren au trăit momente de groază în zona orașului Beclean, acolo unde locomotiva a lovit un tir. Accidentul a avut loc la trecerea de cale ferată către Nușeni.

În cele două vagoane ale trenului se aflau peste 60 de călători, dintre care 17 erau copii aflați într-o excursie conform programului „Școala altfel”. Autotrenul încărcat cu masă lemnoasă a fost lovit din plin de trenul de călători, iar la o primă evaluare medicală șoferul nu prezintă leziuni.

Conform comunicatelor Inspectoratului pentru Situații de Urgență, există cinci victime, trei adulți și doi copii, conștiente, cooperante, cu leziuni ce aparent nu le pun viața în pericol. Victimele sunt evaluate de echipajele medicale.

„În acest moment circulația este blocată atât pe calea ferată, cât și pe cea rutieră. La fața locului, polițiștii de la Rutieră și cei de la Transporturi Feroviare din Beclean acționează pentru acordarea de sprijin victimelor. Vor fi efectuate cercetări care vor stabili cauza și împrejurările în care a avut loc evenimentul” – transmite Inspectoratul de Poliție al Județului Bistrița-Năsăud.

 

Foto: ISU BN, IPJ BN

Adauga comentariu