Bătuta de pe Someș? Și de pe Bârgău, Sălăuța, Câmpie... Rezultatele parțiale indică o victorie PNL în Bistrița-Năsăud, iar la nivelul municipiului Bistrița...

Numărătoarea voturilor pentru alegerile europarlamentare s-a încheiat în mai multe comune ale județului Bistrița-Năsăud, iar rezultatele indică pentru moment o victorie a liberalilor. Comune ca Lechința (!!!), Budești, Maieru, Budacu de Jos, Parva, Tiha Bârgăului sau Josenii Bârgăului, la care se adaugă Năsăudul (!!!) și municipiul Bistrița, sunt doar câteva exemple de fiefuri PSD în care supremația lui Radu Moldovan și a primarilor PSD a fost detronată de liberali.

Alte comune câștigate de PNL, până la ora editării acestui material sunt: Feldru, Dumitra, Ilva Mică, Livezile, Rebrișoara, Telciu, Ciceu Mihăiești, Ciceu Giurgești, Reteag, Șieu Măgheruș, Chiochiș, Leșu, Șieu Odorhei și orașul Sîngeorz-Băi.

PNL este dat câștigător și pe municipiul Bistrița, cu un procent superior Alianței USR-PLUS care are deja 25%. Fieful lui Crețu & Niculae încă nu a depășit 13%!

Aceste date nu sunt finale și au fost primite conform comunicărilor reprezentanților PNL din teritoriu. Numărătoarea în secții continuă în celelalte secții de vot, inclusiv la nivelul municipiului Bistrița.

Revenim cu informații!

 

L. E.: Lechinţa a rămas în "custodia" PSD. În schimb, o altă reduta a căzut... BECLEAN!

Comentarii

ecologistul

27.05.2019 08:19

Amu va iese din cap pesedracnea ?

Adauga comentariu