Bătălia politică din Wonderland: fostul vicepremier, Daniel Suciu, sare la gâtul lui Ioan Turc, după declarațiile liberalului legate de investițiile PSD din Complexul Sportiv Polivalent

Atins în orgoliu, dar și în rezultatele muncii sale, fostul vicepremier Daniel Suciu și-a schimbat ținta politică și a sărit, metaforic, la gâtul unui liberal, altul față de cel de care am fost obișnuiți, respectiv primarul orașului Sîngeorz-Băi, Traian Ogâgău.

Noua țintă a deputatului PSD este Ioan Turc, președintele Partinului Național Liberal Bistrița-Năsăud, iar mărul discordiei este planul investițional al fostului vicepremier și al actualului președinte al Consiliului Județean, Radu Moldovan, din zona Wonderland, respectiv Complexul Sportiv Polivalent.

Citește și... ADIO Complex sportiv polivalent din Wonderland. Ioan Turc anunță evaluarea tuturor proiectelor cu finanțare guvernamentală din Bistrița-Năsăud

Daniel Suciu și-a postat gândurile politice pe facebook, acolo unde îl ironizează pe liberal și, în mod sarcastic, se arată „recunoscător” pentru faptul că Turc nu se leagă de o altă investiție „rezolvată” în biroul de vicepremier:

„Deoarece domnul Nelu este Turc și îi place la nebunie să se audă vorbind, trebuie să îi spun că a fost degeaba viceprimar, deputat și mare șef de instituție. Altfel, dacă nu ar fi fost degeaba în toate aceste funcții, ar fi știut că un obiectiv de investiții scos la licitație are finanțarea asigurată. Acum eu înțeleg că-i pute orice investiție promovată de noi, dar măcar să fie bărbat și să spună că va opri construcția noii săli polivalente, nu să peroreze prețios termeni pe care poate nici el nu-i înțelege. Hai Nelu, fii curajos și spune că vei tăia această investiție și zău că îți vom fi recunoscători că nu te vei lega de modernizarea Colegiului Liviu Rebreanu. Pentru ambele am găsit soluții și bani și asta nu o vei acoperi prin toate conferințele de presă ținute tot în timpul programului”, precizează Suciu.

Ironia continuă în mesajul lui Suciu, de această dată, indirect, la adresa lui Robert Sighiartău, secretarul general al PNL, pe care-l consideră „șefuțul” lui Turc:

„Și, apropo, dacă tot te referi la mine cu apelativul “băiat”, îți aduc aminte că unul mai tânar ca mine, probabil un băiețaș după standardele tale, și anume Robert Sighiartău, tocmai ți-a stricat ploile cu prefectul. Și te-ai chinuit degeaba să faci concursuri cu dedicație pe la primăria din Sângeorz Băi, că tot Robert e șeful. Sau șefuțul, că tot îți plac diminutivele”, a conchis Suciu.

Comentarii

Melinte dan

14.12.2019 14:08

Bravo domnule Turc.
Adio wanderland gaura neagra a bugetului.

remus

15.12.2019 11:23

Acest Daniel Suciu, un fost ministru al dezvoltării mic si la propriu si la figurat in guvernul Dăncilă, plânge că vor fi oprite investiile aberante promovate in mandatul său. Este vorba despre obiective fara nici o noima finantate cu fonduri uriase de la bugetul statului. Spre exemplu, la Bistrita este vorba proiecte aberante de sute de milioane de euro, precum sală polivalentă si stadion pe păsunea din Unirea, chiar daca orasul are cu totul alte prioritati. Chiar daca se stia ca respectivele obiective sunt aberante ele urmau sa fie finantate cu prioritate direct prin minister sau prin intermediul Companiei Nationale de Investititii, doar pentru a satisface mofturile clientelei PSD.

Adauga comentariu