Bătaie în față la KFC: Doi bărbați s-au luat la harță în prima zi de ”libertate”

Este foarte clar: pandemia și izolarea nu a avut efecte benefice asupra oamenilor, astfel că, în prima zi de relaxare adevărată, doi bărbați s-au luat la harță și s-au lovit în zona KFC. Potrivit unor martori citați de www.bistriteanul.ro o mașină a vrut să iasă din parcare, și un bărbat i-a făcut semn un altui șofer să oprească pentru a-i face loc. Șoferul respectiv n-ar fi vrut să primească ordine, așa că s-a dat jos și l-a lovit cu pumnul pe cel ce-i făcuse ”solicitarea”.

Normal, bărbatul lovit a chemat poliția, secundă în care agresorul a vrut să fugă, doar că lovitul s-a postat în fața mașinii. Cu toate acestea, agresorul a călcat pe accelerație, a lovit și târît victim mai mulți metri. Din fericire, în scurt timp, la locul incidentului au apărut polițiștii dar și un echipaj SMURD. Bărbatul lovit de mașină a fost transportat la UPU, iar șoferul aggressor a fost luat la întrebări de polițiști.

foto: bistriteanul.ro

 

Comentarii

Balan Marius- Horea

01.06.2020 20:14

COVIDUL dauneaza  grav  si creierului !

cititor

02.06.2020 08:35

Prea blande sunt legile de ordine si securitate publica ! NU AMENZI TREBUIE ... ptr ca nu au nici un efect asupra celor care in general sunt anarhici, violenti si nu se supun autoritatilor, nu lucreaza nicaieri, nu au venituri personale si nici bunuri pe numele lor , ca sa poata fi executati silit in cazul in care nu platesc amenzile . De aceia, cred ca trebuie instituita in legea de ordine publica " inchisoarea contraventionala " pentru cat mai multe fapte , care sa inlocuiasca pedeapsa cu amenda , cum era pe vremea impuscatului cu fostul Decret 153, cand pe loc derbedeul era " umflat "  de milie, dus in fata procurorului si a unui judecator si pe loc, in 3-4 ore era deja la zdup cate 6 luni-2 ani de zile si pus la munca , in agricultura si constructii , de-i sareau fulgii .Guvernele noastre de astazi, prea-i pupa-n c*r pe toti acesti derbedei si pentru faptul ca sunt masuri de constrangere prost gandite si fara efect, violentza escaladeaza de la o zi la alta , oamenii cinstiti fiind barjocoriti fel si chip.  La porc si la vaca sau BOU, degeaba mergi cu povesti si cu duhul blandetzii , daca nu-i croiesti cu  BOTA, PARUL DIN GARD SI SCORBACIUL CU BUBE de sa le sara jarul din c*r ! LUATI EXEMPLU MODUL CUM ACTIONEAZA POLITIA DIN INDIA ASIATICA ( SI NU NUMAI ) ! Nopoi cred ca aia ar trebui aplicat si in Romania , ptr ca am ajuns de hotii, talharii, criminalii, traficantii de copii si de carne vie de toate felurile, mafiotii , cainii hoinari si animalele salbatice, SUNT MAI PRESUS  SI MAI PROTEJATI DECAT OAMENII PASNICI, CINSTITI SI CARE RESPECTA LEGILE STATULUI . Bine zice Biclia, ca daca nu iei joarda la " copil " ... cand trebuie... o s-o ia el fata de tine la batranetze si cred ca nu degeaba a zis Rusu de PSD Cluj ,cand a zis , ca diasporezii nostri " au plecat la munca in strainatate lasandu-si nevestele cu.rve acasa si copiii go.lani pe strazi " si astea sunt probleme care ar trebui sa dea de gandit guvernantilor si politrucilor nostri preaiubiti . . .

Adauga comentariu