BÂRFA ZILEI: Ioan Oltean „is back in business”?! Partidul Ecologist Român – cea mai recentă „achiziție” a fostului lider bistrițean. Are și om pentru șefia filialei județene - Silviu Rus, dar și candidat pentru Primăria Bistrița

Cine a crezut că fostul secretar-general al răposatului PD-L s-a retras de tot din politică, s-a înșelat! Ioan Oltean, cunoscut ca Mexicanul, El Lider Maximo, Crocodilul sau omul cu broasca în gât, nu s-a dezlipit de lumea politică nici măcar o singură secundă, chiar dacă s-a dat la fund, acesta lucrând în underground, căutând variante propice pentru revenire, chiar dacă aceasta se va face undercover.

Și a găsit! Cea mai proaspătă bârfă care circulă în micul nostru burg îl plasează pe Oltean în spatele unor tranzacții politice ce vor fi anunțate vineri, 10 iulie, în cadrul unei conferințe de presă. Este vorba de Partidul Ecologist Român care, sub directa implicare a președintelui acestuia, Danuț Pop, își schimbă compartimentul de conducere al filialei Bistrița-Năsăud.

Informația privit căreia actualul președinte al organizației județene PER, Teodor Mârza, va fi înlocuit cu fostul manager al Casei de Cultură din Năsăud, Silviu Rus (apropiat al Mexicanului), a fost deja confirmată de surse din interiorul partidului. Chiar dacă Mârza va pierde șefia organizației, acesta va rămâne consilier municipal până la expirarea mandatului, adică până la următoarele alegeri locale.

Apropos de alegerile locale... PER se pare că va avea și un candidat pentru fotoliul de primar al municipiului Bistrița, însă numele acestuia este însă ținut încă sub cifru. A fost vehiculat numele de Doris Rai, însă fostul consilier județean a infirmat această ipoteză.

Legat de tranzacțiile făcute de Ioan Oltean în raport cu PER, tot gura slobodă a lumii spune că, din punct de vedere financiar, fostul deputat de BN ar fi plătit suma de 250.000 de euro pentru controlul total al partidului, însă noi nu credem așa ceva!

În rest, celelalte bârfe, zvonuri sau informații care nu au putut fi confirmate sau infirmate de persoanele aflate în discuție din varias motive, rămân credibile și reale!

 

 

Adauga comentariu