Bărbatul din Coșbuc dispărut săptămâna trecută, de negăsit! Autoritățile au extins aria de căutare

Bărbatul  de 66 de ani din comuna Coșbuc, care a dispărut sâmbătă seara, este căutat în continuare de autorități. Aria de căutare a fost exinsă, pompierii și voluntarii răscolind malurile Sălăuței și Someșului prin toate localitățile pe care acestea le traversează.

 

Bărbatul de 66 de ani din Coșbuc a dispărut în seara zilei de 30 iunie, după ce a participat la o înmormântare și o nuntă. La cele două evenimente se pare că acesta consumase băuturi alcoolice. Ultima dată a fost văzut de localnici în jurul orei 20:00, în centrul comunei. 

După ce localnicii au fost alertați de familia bărbatului, întrucât acesta nu a mai ajuns acasă, au început căutările. Oamenii au găsit pe puntea de peste apă doar pălăria bărbatului, astfel se presupune că acesta a căzut în apa râului. A doua zi au fost alertate și autoritățile, iar de atunci încoace căutările nu au încetat. Mai mult decât atât, acestea au fost extinse, conform ISU BN, pe raza tuturor localităților tranzitate atât de rul Sălăuța, cât și de râul Someș.

"Căutările se efectueză pe  raza localităţilor tranzitate de râurile Sălăuţa  şi Someş. La misiunea de căutare participă şapte servicii voluntare şi un echipaj pe pompieri de la Secţia Năsăud", precizează reprezentanții ISU BN.

Adauga comentariu