Bărbatul care s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de pe Împăratul Traian a decedat în cursul nopții la spital! Celelalte victime sunt în afara orcărui pericol

Un incident ieșit din comun a avut loc în după-masa zilei de 5 decembrie la Bistrița, pe strada Împăratul Traian, acolo unde o tentativă de sinucidere a fost urmată de o explozie și de un incendiu.

Un bărbat în vârstă de 51 de ani din București, care locuia împreună cu concubina sa și fata acesteia în chirie, s-a aruncat de la etajul patru al unui bloc de pe strada Împ. Traian din Bistrița. Motivul care se vehiculează că l-ar fi împins pe bărbat la asemenea gest este legat de varianta unei despărțiri pe care concubina o pregătea.

Povestea însă nu se termină aici. Bărbatul nu a vrut să părăsescă această lume fără a răni măcar pe concubină și pe fiica acesteia, cea din urmă fiind însărcinată. Bucureșteanul a improvizat un declanșator legat la conducta de gaz din bucătărie, astfel încât în momentul în care se intra în locuință să se declanșeze o explozie, ceea ce s-a și întâmplat!

După ce bărbatul s-a aruncat de la etajul patru și au fost anunțate ambulanța, pompierii și poliția, fata concubinei a vrut să intre în locuință. În momentul în care a apăsat clanța, fata a simțit misorul de gaz și a fugit pe scări, timp în care s-a declanșat explozia urmată de un incendiu.

În acest răstimp, jos, la baza blocului, acolo unde zăcea barbatul de 51 de ani, se aflau mai multe persoane printre care polițiști, pompieri și jurnaliști, precum și concubina victimei, astfel că, după explozie au fost răniți un pompier, o jurnalistă și concubina care este polițistă, toți fiind transportați la spital.

Jurnalista s-a ales cu o sperietură zdravănă și câteva răni superficiale, pompierul de 30 de ani este încă internat la secția neurologie cu fractură craniană, hematom epidural, contuzii și plăgi, în stare stabilă, femeia polițist, în vârstă de 43 de ani, cu multiple plăgi și o contuzie la genunchiul drept, conștientă, stabilă hemodinamic și respirator, a fost externată, iar bărbatul care a recurs la aceste gesturi a decedat în cursul nopții, acesta suferind fracturi toraco-abdominale și de bazin și cu o leziune a pancreasului în urma căderii de la înălțime.

 

Adauga comentariu