Băiatul rănit grav în accidentul de la Parva, transportat cu elicopterul SMURD la Mureș, a decedat! Mama acestuia a murit în același accident

O mașină a ieșit de pe carosabil și s-a răsturnat. În interior se aflau patru tineri și femeiea care conducea. Din păcate, în urma accidentului au rezultat două decese, fiind vorba de șoferița care a decedat la locul accidentului, dar și fiul acesteia care a decedat la o clinică de specialitate din Targu Mureș, acolo unde a fost trasnportat de urgență cu un elicopter SMURD, după ce a fost inițial resuscitat de paramedicii bistrițeni.

Mașina în care se aflau cei cinci pasageri se deplasa către Năsăud, acolo unde trebuiau să ajungă băieții pentru a prinde o cursă de Spania. Din păcate, autoturismul a scăpat de sub controlul șoferiței răsturnându-se. Totul s-a întâmplat în dimineața zilei de miercuri, 29 august, în localitatea Parva.

Povestea acestei familii este acum una tristă, mama și unul dintre cei 9 copii, în vârstă de 13 ani, au trecut la cele veșnice. Conform bistriteanul.ro, Gabriela Ilovan avea 37 de ani, cel mai mare dintre copii are 19 ani, iar cel mai mic doar două săptămâni.

Un alt eveniment nefericit s-a abătut asupra acestei familii în urmă cu șase ani când sora defunctei a decedat tot în urma unui accident de mașină, și ea fiind însoțită de unul dintre copii.

Adauga comentariu