Autohtonii fast-food din zona Gării au încă un competitor pe piața bistrițeană! După KFC, Dabo și Spartan, un alt nume mare vine la noi: SUBWAY. McDonald`s mai lipsește...

Bistrițenii s-au dovedit a fi mari consumatori de fast-food, în orașul de la poalele Pârtiei Cocoș fiind deja adunate câteva nume importante din această industrie. KFC a făcut furori la deschidere, Dabo are două locații în oraș, iar Spartanii își au locul lor într-un complex comercial.

Următorul nume mare din industria fast-food internațională care își va deschide un restaurant la Bistrița este SUBWAY, celebru în întreaga lume pentru sandvișurile sale. Ca o mică comparație, colosul american ce vinde la fel de celebrul sandviș-submarin, le-a luat fața compatrioților de la McDonald`s pe mapamond, conform publicațiilor de profil, la numărul de restaurante.

SUBWAY are în România deschise 37 de restaurante, din care 11 doar în București. La Bistrița se pare că va fi cel de-al 38-lea restaurant, acesta fiind în plin proces de edificare chiar lângă benzinăria Petrom de la ieșirea din municipiu către Viișoara.

Cu toate acestea, bistrițenii preferă fast-food-ul de tip autohton, zona Gării fiind un exemplu clar în acest sens. Aici se găsesc mai multe chioșcuri care prestează astfel de servicii către populație, iar businessul acestora nu dă semne de oboseală. Dacă e să vorbim doar de celebrul chioșc de sandvișuri de la „Metropolis”, cel de lângă Policlinică, aici se poate vedea apetitul bistrițenilor, inclusiv la ora 0:00 din noaptea de Revelion.

Însă cel mai așteptat lanț de restaurante fast-food rămâne McDonald`s, căci nimic nu se compară cu McMici-ul american gătit la Bistrița!

Adauga comentariu