AU REUȘIT! După un efort susținut și de seniori, juniorii ALDE au prins ultima zi de petrecere legală înainte de Post (cu comunicat de presă)

Frumos, tradițional și fix la termen! O asemenea ocazie nu poate fi ratată (cea de dezmăț culinar și înfoiere dansantă), iar tinerii liberali și democrați au punctat acest eveniment așa cum se cuvine de Lăsatu Secului!

Evenimentul intern de partid a avut loc miercuri, 14 noiembrie, la Hotel Diana, acolo unde s-au întâlnit carevasăzică pentru socializare peste 100 de tineri membri ai ALDE, ceea ce deontă faptul că toți cei 100 de membri sunt numai tineri, că nu credem ca ar fi vorba de mai mulți înscriși în acest partid la nivel de județ. Bine, sunt puțin mai mulți, căci la categoria excepții de la tineret au fost introduși „invitații”, al de Țintean, al de Simionca și încă vreo doi de al de...

Externalizarea evenimentului s-a făcut musai printr-un comunicat de presă, să știe toată suflarea că al de ALDE există, se manifestă, mănâncă românește și joacă așișderea! Comunicatul a fost semnat de biroul de presă reprezentat prin al de Tompa.

De azi, însă, ALDE intră în post, adică într-o adormire precum ursul la hibernare (sau ALDE la guvernare). Ei se vor trezi în ajun de Crăciun când vor celebra din noi printr-un tradițional ospăț, cu joc și voie bună!

 

P.S. Dacă aveți impresia că facem miștouri, vă prezentăm și comunicatul:

Comunicat de presă,

15.11.2018

Miercuri, 14 octombrie, Tineretul Alianței Liberalilor și Democraților, TLDE BN, în frunte cu președintele Cocean Pompei au organizat o seară de socializare dedicată tinerilor.

Evenimentul a avut loc la Bistrița, în sala hotelului „Diana” unde peste 100 de tineri, membri ai organizațiilor locale ALDE s-au întâlnit pentru a petrece împreună cu ocazia evenimentului tradițional românesc „Lăsatul secului”, eveniment ce marchează ultima zi când se mai poate petrece înainte de a începe unul dintre cele patru posturi rânduite de Biserica Ortodoxă.

Această activitate a fost susținută și sprijinită de conducerea filialei ALDE BN. Dintre membrii filialei ALDE la eveniment au participat ca invitați Președintele filialei ALDE BN, Ioan Țintean, Senatorul Ioan Simionca, Președintele organizației de femei OFLDE, Mirela Cârcu și Președintele organizației de femei de pe Municipiul Bistrița, Daniela Hudrea și Purtătorul de cuvânt ALDE, Ionel Tompa. Seniorii le-au urat tinerilor politiceni, mult succes în toate acțiunile politice și proiectele ce urmează să le întreprindă precum și sărbători fericite alături de toți cei dragi lor.

În cadrul acestui eveniment tradiția românească s-a regăsit atât în jocul și în muzica populară cât și în meniul ales care a cuprins și mâncăruri tradiționale românești, ajutând la crearea unei atmosfere autentice românești.

Biroul de presă

 

Adauga comentariu