Attila Decsei, viitorul subprefect de BN din partea UDMR! Urmează ca USR-PLUS să decidă pe cine nominalizează din partea lor la CIOLAN

Felia prefecturală a ciolanului, conform ultimelor împărțiri strategice de sinecuri ale coaliției de guvernare, ajunge și în blidul UDMR, iar aceasta poartă numele de Attila Decsei – propunerea organizației județene pentru această funcție.

Liberalii bistrițeni au „scăpat” de filtrele stategiilor coaliției, astfel că Stelian Dolha își păstrează funcția la care a renunțat o dată, atunci când a candidat pentru șefia CJ-ului, dar la care a revenit după ce a pierdut cursa electorală.

Conform împărțelilor deloc fără scandal de la nivel național, județul Bistrița-Năsăud s-a ales cu un ciolan prefectural compus din 50% PNL, 25% UDMR și alte 25 de procente celor de la USR-PLUS, adică un post de prefect și două de subprefecți.

Biroului Permanent Județean al UDMR Bistrița-Năsăud l-a nominalizat pentru funcția de subprefect al județului Bistrița-Năsăud pe Decsei Atilla. Acesta are 42 ani și este președintele organizației județene UDMR Bistrița-Năsăud din anul 2010, conform propolitica.ro.

În tabăra USR-PLUS BN ar exista trei propuneri: Paul Danci, Nicolae Păvălean și Cristina Călugăr.

 

Adauga comentariu