ATENȚIE: Trafic restricționat în Bistrița, pe Bulevardul Republicii! Aquabis-ul și-a adus aminte de intersecțiile lacustre (FOTO-VIDEO)

Sâmbătă, 3 august, între orele 08:00 – 13:00, este restricționat traficul auto pe Bulevardul Republicii în zona intersecției cu strada M. Eminescu, între Conacul Verde și Trezorerie, acolo unde în sfârșit se lucrează pentru remedierea problemelor ancestrale legate de canalizare.

Intersecția cu pricina este una dintre cele mai cunoscute intersecții inundabile atunci când ploaia mai vizitează Bistrița.

Nu este singura intersecție lacustră, din păcate, numărul acestora este în creștere. Așteptăm cu interes și începerea lucrărilor în zona complexului comercial Winmarkt (la „Măgura”), precum și cele din cele mai noi locațiiale altor centre comerciale, acolo unde parcarea se inundă de fiecare dată când plouă. În cazul „mall”-ului de la KFC, lucrările legate de infrastructura rutieră a complexului au omis realizarea unei canalizări adecvate:

În cazul lucrărilor de pe Bulevardul Republicii, aceste sunt executate acum deoarece de săptămâna viitoare această arteră intră în programul de asfaltare „din bordură-n bordură” a vicelui Cristian Niculae. Acest program nu are în și vedere rezolvarea scurgerilor apelor pluviale, așa că intervenția de acum a Aquabis-ului este salutară. Vom vedea și cât de fiabilă este lucrarea după prima ploaie care va cădea.

Adauga comentariu